Digivinkit

Oddyn digivinkit selkokielellä

Digivinkit - digiä selkokielellä

Oddyn digivinkit kokoavat yhteen tietoa, miten voit tehdä liiketoimintaa verkossa.

Tuotamme artikkeleita nettisivuista, verkkoanalytiikasta, verkkokaupoista, teknologioista ja digitaalisen asiakaspalvelun ratkaisuista.

Luvassa on näkemystä, kokemusta ja rohkeaa pohdintaa. Artikkelit kirjoitetaan selkokielellä, vankalla kokemuksella, mutta kevyellä otteella.

Lue, hyödy ja koukutu!

optimointi-on-parantelua-oddy-tech
Optimointi

Optimointi on parantelua

Optimointi on kerätyn tiedon pohjalta tehtävää parantelua. Tiedon keruu on tärkeää, mutta tärkeämpää on tehdä sen pohjalta muutoksia

Lue lisää »
verkkokauppa_palveluna_oddy_tech
Verkkokauppa

Verkkokaupan saa palveluna

Verkkokaupan uusiminen projektina on tullut tiensä päähän. Ei enää stressiä huonosta verkkokaupasta. Uuden verkkokaupan voi hankkia nykyään palveluna.

Lue lisää »
nettisivut_yritykselle_oddy_tech
Nettisivut

Nettisivut saa palveluna

Nettisivujen uusiminen projektina on tullut tiensä päähän. Ei enää stressiä huonoista sivuista. Uudet sivut voi hankkia nykyään palveluna.

Lue lisää »
devaaja_oddy tech
Devaaja

Devaaja

Devaaja, koodari, ohjelmistoarkkitehti. Kaikilla tuntuu olevan selkeä käsitys millaisesta ihmisestä on kyse. Voisiko kysymyksessä olla kuitenkin stereotyyppi?

Lue lisää »

Avoin lähdekoodi

Avoin lähdekoodi tarkoittaa asiakkaan näkökulmasta vapautta tehdä ohjelmistolla mitä tahansa, vapautta muuttaa sitä milloin tahansa ja vapautta kehittää sitä kenen kanssa tahansa.

Lue lisää »
koodari_devaaja_oddy_tech
Devaaja

Koodari

Kaikilla tuntuu olevan oma näkemyksensä millainen ihminen se koodari, devaaja, kehittäjä tai ohjelmistoarkkitehti on. Voisiko kyseessä olla vain stereotyyppi?

Lue lisää »

Tilaa selkokieliset digivinkit mailiisi!

Ei digihömppää vaan suoraa asiaa.

Jukka-Leino-Oddy-Tech