Digitaalisuus alkaa verkkosivuista

WordPress verkkosivut

Laadukkaat verkkosivut ovat digitaalisen tekemisen perusta

WordPress -verkkosivut on avoimeen lähdekoodiin perustuva julkaisujärjestelmä, jonka vahvuuksia käyttävät lukuisat verkko- ja uutispalvelut. Syitä lisenssimaksuttoman WordPress sisällönhallintajärjestelmän suosioon on paljon.

  • Pohjautuu avoimeen lähdekoodiin
  • Yksinkertaisuus, vaivattomuus ja käyttettävyys
  • Laajennettavissa ja räätälöitävissä lukuisilla lisäosilla
  • Vahva kansainvälinen kehittäjäyhteisö kehittää alustaa jatkuvasti
  • Loistava hakukonenäkyvyys sekä tietoturva
  • Teknisesti huippuunsa optimoitu suorituskyky

WordPress -verkkosivut

Toteutamme WordPress -verkkosivustot vahvalla kokemuksella. Meiltä saat WordPress -toteutuksen lisäksi ylläpidon.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu verkkosivusto tukee yrityksesi liiketoimintaa ja strategiaa. Verkkosivut ovat muutakin kuin tuotteiden/palvelujen esittelyalusta, tiedotuskanava ja brändimielikuvan vahvistaja. Oikein suunniteltuna verkkosivut tuottavat lisäarvoa asiakkaalle, kertomalla tuotteiden/palvelujen tarjoamasta hyödystä sekä liittyvät saumattomasti yrityksen muihin markkinoinnin ja myynnin prosesseihin.

Verkkosivujen suunnittelu pohjautuu meillä aina asiakkaan liiketoiminnallisiin tarpeisiin. Kartoitamme alussa yrityksen tahtotilan ja suunnittelemme verkkosivut palvelemaan haluttuja tarpeita.

Verkkosivustoihin kuuluvat myös intra– ja extranet ratkaisut, jolloin niiden tarkoitus on täysin erilainen kuin avoimella verkkosivulla.


Tekninen hakukoneoptimointi

Tekninen hakukoneoptimointi

Kaikki toteuttamamme verkkosivut ja palvelut ovat teknisesti hakukoneoptimoituja. Tämä tarkoittaa, että sivustolta löytyy Googlen tarvitsemat avainsanat, otsikko- ja ingressikentät, selitteet ja muut mahdolliset sisällön tagitykset. Teknisesti oikein rakennettujen sivujen sisältöä voi vaivattomasti jakaa sosiaalisiin medioihin ja kuva sekä sisältö näkyvät niissä oikein.

Toteuttamamme sivustot testataan aina ennen ja jälkeen julkaisun. Toimitamme asiakkaalle testausraportin, jossa mahdollisia jatkokehityskohteita tuodaan esille. Korjaamme mahdolliset tekniset puutteet sivustossa.


Responsiivinen verkkosivusto

Responsiivinen verkkosivusto

Suunnittelemme kaikki verkkosivut responsiivisiksi. Verkkosivu skaalautuu automaattisesti sopivaan kokoon katsottaessa sitä eri päätelaitteilla. Eri päätelaitteet ja niiden näyttökoot otetaan huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että isolla näytöllä uutisia voi olla kolme palstaa vierekkäin, tabletilla kaksi ja matkapuhelimella yksi. Sisällöntuotannon kannalta on tehokkainta tarjota sama tekstisisältö kaikille päätelaitteille.

Responsiivisessa suunnittelussa voidaan valita miten sisällöt halutaan järjestää esimerkiksi mobiililaitteille. Toteutamme kaikki verkkosivut mobile first periaatteella, koska mobiililaitteet alkavat olemaan jopa suositumpia verkkosivujen selailussa kuin tietokone.


WordPress alustana

WordPress

WordPressin avoin lähdekoodi mahdollistaa nopean ja vakaan kehityksen pitkälle tulevaisuuteen.
WordPress julkaisujärjestelmän hyvinä puolina mainittakoon sen tietoturvallisuus, pitkäaikainen kehityskaari ja helppokäyttöisyys.

WordPress kehittäjiä on kansainvälisesti miljoonia. WordPress kärsi aikaisemmin huonosta maineesta ja sitä pidettiin lähinnä blogijärjestelmänä. Tämä ei kuitenkaan enää päde. Noin 26% kaikista maailman verkkosivu- ja verkkokaupparatkaisuista on toteutettu WordPress julkaisujärjestelmällä sekä WooCommerce lisäosalla.

WordPress julkaisujärjestelmällä toteutetaan nykyään suuriakin sivustokokonaisuuksia. Suomessa Alma Medialla on käytössään WordPress:n multisite -toteutus. Kyseessä on Suomen suurin uutispalvelu. Maailmalla tunnetuimpia WordPress -sivustoja ovat TechCrunh, The New Yorker, BBC America, Sony Music ja Bloomberg Professional.

WordPress on laajennattavuudeltaan omaa luokkaansa. Alustan integroiminen muihin järjestelmiin on jopa vaivattomampaa kuin muissa CMS järjestelmissä. Olemme integroineet WordPress:n mm. PayTrailin, Netvisorin (laskutus järjestelmä) sekä useampaan toiminnanohjaus (ERP) järjestelmään.

WordPressin oma sisäänrakennettu rajapinta (API) antaa vapaat kädet myös ulkopuolisille integraatioille. Tällöin järjestelmän sisältöjä voidaan hallita muualta. Tälläiset Headless -toteutukset onnistuvat myös meiltä.

Drupal alustana

Drupal

Drupal on myös avoimen lähdekoodin alusta. Olemme matkan varrella toteuttaaneet useita sivustoja tämän alustan päälle. Drupal -järjestelmän kehityskaari on kuitenkin viime vuosina hidastunut. Kehittäjäyhteisö ei ole tuottanut järjestelmään jatkuvasti uusia moduuleita, näitä joudutaan toteuttamaan täysin räätälöityinä asiakkaiden tarpeisiin.

Drupal 7 on useilla sivustoilla alustana. Sen tuki kuitenkin loppuu kokonaan marraskuuhun 2021 mennessä.

Drupal 8 on julkaistu jo vuonna 2015, mutta siitä puuttuu edelleen käytetyimpiä moduuleita. Tällöin moduulit joudutaan toteuttamaan täysin custom -moduuleina, mikä nostaa helposti kehitettävän sivuston kustannuksia.

Drupal 9 on tulossa vuonna 2020, joka tulee pohjautumaan täysin aikaisempaan Drupal 8 versioon. On suuri vaara, että uudenkin version kanssa tullaan kohtaamaan haaste, että useita moduuleita ei ole valmiina ja niiltä puuttuu tuki.

Kiinnostaako WordPress verkkosivut? Pyydä meiltä tarjous!

Annamme ehdotuksemme yrityksesi verkkosivujen kehittämiseen ILMAISEKSI.

Ota meihin yhteyttä!

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu asiakkaisiimme
Tutustu palveluihimme