Verkkoanalytiikka

Oikein asennettu verkkoanalytiikka kertoo totuuden

Verkkoanalytiikka kertoo totuuden

digitaalinen_perusta_oddy tech

Verkkoanalytiikka tarjoaa faktoja

Verkkoanalytiikka on kriittinen osa hyviä nettisivuja. Oikein asennettuna analytiikka kertoo mistä ihmiset tulevat nettisivuille, millaisia ihmisiä sivuilla vierailee, mitä sivuilta luetaan ja miksi esimerkiksi asiakkaat eivät ota yhteyttä.

Paras analytiikkatyökalu on Google Analytics ja silti se on ilmainen.

Palvelun hyödyt asiakkaalle

Verkkoanalytiikka
Oddyn tekemänä

Haluamme asentaa nettisivuillenne verkkoanalytiikan, jotta voitte saada rehellisen kuvan miten sivut toimivat, mistä ihmiset sivuille tulevat ja mitä sivuilla tekevät.

Mistä kanavista ihmiset tulevat sivuille
Millaisia ihmisiä sivuilla vierailee
Mitä sivuilta luetaan
Miltä sivulta ihmiset poistuvat
Mitkä palvelut vierailijoita kiinnostavat
Miten sivuja kannattaa parannella

Käyttötapaukset

Analytiikka tekee näkyväksi miten sivut toimivat. Mistä sivuille tullaan, millaisia ihmisiä sivuilla vieraillee, mitä sivuilta luetaan ja mitä sivuilla tehdään. 

Paras verkkoanalytiikka työkalu on Google Analytics. Työkalun on ilmainen ja toimii loistavasti yhteen esimerkiksi Google mainonnan kanssa.

Ilman analytiikkaa verkkosivuihin liittyvistä asioista on vain mielipiteitä. Analytiikka tuo faktan joko mielipiteen tueksi tai sitä vastaan.

Analytiikasta näkee mistä kanavista sivuille tullaan: suoraan kirjoittamalla sivun osoite, Googlen orgaanisesta hausta (mikä sisältö sivuilta nousee Googlen hakutuoksiin), sosiaalisen median kanavat, maksetun mainonnan sekä uutiskirjeiden tai muiden kanavien tuomat kävijät.

Analytiikka segmentoi käyttäjät ei yksilöi. Käyttäjistä näkee ikäryhmät, sukupuolen, kiinnostuksen kohteet, maan ja paikkakunnan sekä laitteet joilla he vierailevat teidän nettisivuilla.

Mitkä sisällöt kiinnostavat kävijöitä. Minkä sivujen lukemiseen käytetään eniten aikaa. Mitä sivuja käyttäjät eivät löydä ollenkaan.

Mikä palvelutaso sopii teille?

Palvelutasot

Turvallinen

Palvelu vastaa tarpeeseen ”Mitä meidän nettisivuilla tapahtuu?”. Ei enää arvailua vaan faktatietoa nettisivujen kävijöistä ja toimivuudesta.

Palvelun lyhyt kuvaus:

turvallinen, perustiedot.

Kattava

Palvelu vastaa tarpeeseen "Millaisia ihmisiä sivuilla vierailee ja millä hakusanoilla sivusto löytyy Googlesta". Miksi sivuille tullaan ja mikä sivuissa on hyvää Googlen näkökulmasta.

Palvelun lyhyt kuvaus: kattava ja laajat tiedot.

Huoleton

Palvelu vastaa tarpeeseen "Kaikki tieto kävijöistä ja nettisivuista". Sivujen toimivuus käyttäjän näkökulmasta. Nyt on mahdollista aloittaa kustannustehokas mainonta.

Palvelun lyhyt kuvaus:

huoleton, kaikki tieto käytössä.

Laitetaan verkkoanalytiikka kuntoon!

Pistä viestiä, niin laitamme asiat kuntoon!