Meitä kiinnostaa mitattavat tulokset

Oddy Tech – Tietoa meistä

Oddy Tech – Kaikki tekemisemme on mitattavaa

Oddy Tech - auttaa asiakkaitaan saamaan kilpailuetua digitaalisilla ratkaisuilla. Tarjoamme näkymyksemme käyttöönne tehdessänne päätöksiä yrityksenne digitaaliseen toimintaympäristöön liittyen. Tuotamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin.

Yleistä

Oddy Tech on ketterä ohjelmistokehityksen kumppani

Yritys on toiminut jo vuodesta 2006. Aikaisemmat nimet olivat IT Systems ja Brave Digital, mutta yhtiö on säilynyt samana.

Yrityksen kivijalkana ovat aina toimineet tekijät. Osa heistä onkin säilynyt mukana lähes alusta asti. Jukka hyppäsi yritykseen mukaan vuonna 2015 tuoden mukanaan lähes 20 vuoden kokemuksen B2B-myynnistä ja liiketoiminnasta.

Haluamme antaa kokemuksemme ja näkemyksemme yrityksesi käyttöön ja luoda liiketoimintaasi mitattavaa kasvua.

Tarjoamme keinot myynnin, sisäisten prosessien, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tulokselliseen kehittämiseen. Teemme sen toimimalla rohkeana suunnannäyttäjänä alati muuttuvassa maailmassa. Luotamme avoimuuden voimaan niin hinnoittelussa, tuloksissa, työtavoissa, sopimuksissa kuin teknisissä ratkaisuissakin. Siten rakennamme avoimempaa, läpinäkyvämpää ja ymmärrettävämpää digitaalista maailmaa. Tutustu palveluihimme »

Asiakkainamme on sekä B2C-että B2B-toimijoita useilta toimialoilta. Haluamme rakentaa pitkiä asiakassuhteita ja olemme onnistuneet siinä. Asiakkaitamme yhdistää halu saavuttaa kilpailuetua hyödyntämällä digitaalisia ratkaisuja. Tutustu asiakkaisiimme »

Meillä jokaisella tekijällä on omat erikoisosaamisensa, jotka sopivat saumattomasti yhteen. Ehdoton vahvuutemme on tehdä toteutuksiemme tulokset näkyviksi. Toimintamme kulmakiviä ovat laaja digitaalisen toimialan tuntemus, ajantasainen osaaminen ja jatkuva uuden oppiminen sekä käytännönläheinen palvelu. Tutustu meihin »

Tausta

Tiivis yhteistyö

Teemme tiivistä yhteistyötä muiden Oddy -yhtiöiden kanssa. Oddy Tech:n lisäksi Oddy perheeseen kuuluvat Oddy Inc. ja Oddy Digital. Oddy yhdistää luovuuden, teknologian, datan ja median. Meitä on yhteensä reilu 50 Oddya. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Kuopiossa ja Iisalmessa.

Arvot ja tapa tehdä

Olemme tekki-ihmisiä, joiden kanssa voi puhua!

Meidän jokaisella tekijällä on omat vahvuutensa, yksi on visuaalinen, toinen puhuu binääriä, kolmas ei puhu ollenkaan ja neljäs elää matrixissa. Arvostamme kaikkia tekijöitämme ja se näkyy myös kulttuurissamme.

Arvomme

  • Reiluus ja toisen arvostaminen
  • Avoimuus ja rehellisyys
  • Ylpeys omasta osaamisesta

Näin toimimme

  • Käytämme avoimen lähdekoodin ratkaisuja
  • Emme sido asiakkaita itseemme pitkillä sopimuksilla
  • Synnyttämämme lisäarvo on täysin asiakkaan omaisuutta
  • Me menestymme, kun asiakkaamme menestyvät

Ota yhteyttä

Jutellaan lisää

Kutsu meidät käymään, niin ideoidaan miten yrityksenne voisi tehostaa toimintaansa ja saada kilpailuetua hyödyntämällä digitaalisia ratkaisuja. Lähetä viesti täyttämällä alla oleva lomake tai ota yhteyttä muualla tavoin.

Etsitkö hyvää kumppania? Kiinnostaako digitaalisuuden tarjoama kilpailuetu tai suunnittelu ja koulutukset?

Ota meihin yhteyttä!

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu asiakkaisiimme
Tutustu palveluihimme