Rekry – Etsimme jatkuvasti huippuja. #rekry

Rekry

Rekry – Haluaisitko olla osa porukkaamme?

Rekry - Yhdistä digitaalisuus, analyyttisyys ja luovuus. Ping! Siinä olemme me, Oddy. Oddy viittaa fiksuun ja vallattoman luovaan (ja hieman kummalliseen) porukkaamme. Tiimeissämme työskentelee yhteensä yli 50 taitavaa huipputyyppiä Espoossa, Iisalmessa, Kuopiossa, Tampereella ja Atlantassa (USA). Etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme.

Rekry – Haluatko sinäkin auttaa asiakkaita saamaan kilpailuetua digitaalisista ratkaisuista. Onko sinulla palo tuottaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin.

Rekry on aina kahden kauppa. Hyvän tekijän löytäminen on yhtä haastavaa kuin hyvän työnantajan tunnistaminen. Rohkaisemme sinua olemaan rehellinen siitä mitä oikeasti toivot työpaikaltasi ja millaisia asioita arvostat tai et arvosta työnantajassasi.

Yksi haluaa löytää paikan missä kasvaa ja kehittyä, toinen taas haluaa saada lisää vastuuta ja kolmas taas arvostaa työntekemisen vapautta. Kaikkein tärkeintä on että olet itsellesi rehellinen ja tiedät mitä oikeasti haluat ja arvostat. Ole oma itsesi, me arvostamme sinua juuri tuollaisena!

Mitä teemme ja millaisia olemme?

Kurkkaa millaista teknologiaosaamista meillä on sekä millaisia toteutuksia olemme asiakkaillemme tehneet. Tekemisellemme tyypillistä ovat avoimen lähdekoodin käyttö sekä ketterä ohjelmistokehityksen malli. Olemme asiakkaillemme ja toisillemme avoimia ja reiluja. Olethan sinäkin?

Tule käymään kanssamme avoin ja reilu keskustelu mahdollisesta uudesta työpaikastasi. Hyville tyypeille ja uniikille osaamiselle on aina käyttöä! Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen jyrki.sepponen@oddy.fi ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi.

Oletko digitaalisen markkinoinnin osaaja? Katso Oddy Digitalin avoimet työpaikat!

Kiinnostuitko?

Soita, viestittele tai piipahda käymään, niin jutellaan lisää.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu asiakkaisiimme
Tutustu palveluihimme