Welcome to the Odder side. #rekry #oddyrekry

Rekry

Haluaisitko olla osa porukkaamme?

Yhdistä digitaalisuus, analyyttisyys ja luovuus. Ping! Siinä olemme me, Oddy. Oddy viittaa fiksuun ja vallattoman luovaan (ja hieman kummalliseen) porukkaamme. Tiimeissämme työskentelee yhteensä yli 50 taitavaa huipputyyppiä Espoossa, Iisalmessa, Kuopiossa, Tampereella ja Atlantassa (USA). Etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme.

Rekry on aina kahden kauppa. Hyvän tekijän tunnistaminen on yhtä haastavaa kuin hyvän työnantajan löytäminen. Rohkaisemme sinua olemaan rehellinen siitä mitä oikeasti toivot työpaikaltasi ja millaisia asioita arvostat tai et arvosta työnantajassasi.

Yksi haluaa löytää paikan missä kasvaa ja kehittyä, toinen taas haluaa saada lisää vastuuta ja kolmas taas arvostaa työntekemisen vapautta. Kaikkein tärkeintä on että olet itsellesi rehellinen ja tiedät mitä oikeasti haluat ja arvostat. Ole oma itsesi, me arvostamme sinua juuri tuollaisena!

Tule käymään kanssamme avoin ja reilu keskustelu mahdollisesta uudesta työpaikastasi. Hyville tyypeille ja uniikille osaamiselle on aina käyttöä! Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen jukka.leino@oddy.fi ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi.

Kiinnostuitko?

Soita, viestittele tai piipahda käymään, niin jutellaan lisää.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu asiakkaisiimme
Tutustu palveluihimme