Ota yhteyttä

Vinke aistijärjestelmän ongelmiin

Tiivistelmä

AudioBalance Excellence haluaa ehkäistä lasten koulunkäyntiin, sosiaalisiin suhteisiin ja psyykkiseen hyvinvointiin liittyviä ongelmia sekä tukea vanhempien jaksamista ja vanhemmuutta.

Palveluiden keskiössä on asiakas, jolle tarjotaan ennaltaehkäisevää terapiatoimintaa, joka luo mahdollisuuden sosiaaliseen kestävyyteen elämän eri vaiheissa.

Henkilökohtaisella terapiatoiminnalla voidaan auttaa lasta ja nuorta seuraavissa haasteissa:

  • Oppimisvaikeudet
  • Motorinen levottomuus
  • Keskittymisvaikeudet
  • Impulsiivisyys
  • Aistiyliherkkyys

Lähtötilanne ja ratkaisu

Asiakkaalla oli selkeä tarve uudistaa verkkosivut, jotta potentiaaliset asiakkaat ymmärtäisivät heti sivuille tultuaan mihin tarpeeseen heidän palvelunsa vastaa.

Yrityksen huippu asiantunteva henkilökunta, syvältä kumpua halu auttaa ihmisiä sekä terapian toimivuus haluttiin paketoida lempeään, lähestyttävään ja ammattimaiseen pakettiin.

Projektin aikana käsittelimme uuden sivuston ilmettä, rakennetta, väri- ja kuvamaailmaa, tekstien sisältöjä, palveluiden muotoilua sekä sivuston tuottamaa liiketoimintaa.

Pelkästään etusivulla vierailu antaa selkeän vastauksen millaisiin tarpeisiin palvelut vastaavat. Lasten kokemat konkreettiset haasteet niiden oikeilla nimillä löytyvät jo ensimmäisestä näkymästä.

Lisäksi eri palvelumuotojen sisällöt, erot ja hinnat on välittömästi nähtävillä, jottei vanhemman tarvitse arvailla mikähän hänen lapselleen sopisi.

Kysymyksiä ja vastauksia

Palveluun tuotiin kokonaan uusi osio; kysymyksiä ja vastauksia. Keskusteluissa asiakkaan kanssa totesimme yhdessä, että monilla vanhemmilla on samankaltaisia kysymyksiä mielessä ennen mahdollisen terapian aloitusta.

Sivustolle kerättiin yleisimmin esitettyjä kysymyksiä sekä vastaukset niihin. Tällä pyritään tarjoamaan vanhemmalle nopeammin vastauksia mielessä pyöriviin kysymyksiin sekä toisaalta antamaan vertaistukea ja vahvistusta siihen ettei hän ja hänen lapsensa ole haasteiden kanssa yksin.

Tutustu Vinken uusin WordPress -verkkosivuihin tästä ja ylläty millaista osaamista Suomesta löytyy!

Kotisivut yritykselle

Aiheeseen liittyvää

Muita verkkosivu referenssejä

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

sales@oddy.fi
050 553 1111

Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by