Ota yhteyttä

Uudistunut Kuopion alue

Tiivistelmä

120 000 asukkaan Kuopio on ihmisen kokoinen kaupunki, jossa työ, opiskelu ja vapaa-aika on helppo tasapainottaa elämänmakuiseksi kokonaisuudeksi.

Uusi Kuopionalue.fi kokoaa yhteen tietoa: asunnoista, asuinalueista, päiväkodeista ja kouluista, työpaikoista, opinnoista sekä maahanmuuttajille tärkeitä asioita.

Lähtötilanne ja ratkaisu

Asiakas kilpailutti laajojen verkkosivujen uusimisen. Lopulta valituiksi tuli kaksi erillistä toimijaa, joista toinen suunnitteli sivuston ulkoasun ja me vastasimme sivuston teknisestä toteutuksesta eli koodauksesta.

Projektissa useampi kumppani

Tämä projekti toimi oivana esimerkkinä siitä, että asiakkaalla on mahdollista käyttää useampaa toimijaa toteutuksissaan. Projekti kilpailutettiin kahdessa osassa. UI/UX suunnittelu ja tekninen toteutus erikseen.

Kun valituiksi tulee kaksi taitavaa kumppania on yhteistyön tekeminen vaivatonta. Suunnitteluvaiheessa ymmärretään mikä toimii ja mikä on teknisesti mahdollista toteuttaa sekä toteuttajalla on tarpeeksi laaja ymmärrys keinoista integroida palvelu muihin järjestelmiin ja tuottaa laadukas WordPress sivusto.

Lopputulos on hieno! Käy katsomassa uudet Kuopion alueen verkkosivut tästä.

Kotisivut yritykselle

Aiheeseen liittyvää

Muita verkkosivu referenssejä

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

sales@oddy.fi
050 553 1111

Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by