Ota yhteyttä

Piako Oy – Piako Builder

Kuljetuskaluston suunnittelutyökalu – Piako Builder

Oddy Tech Piako Builder

Piako on kahden sukupolven perheyritys, joka tekee kaikkensa asiakkaan rahdin pysymiseksi liikkeessä.

Yrityksessä suunnitellaan ja valmistetaan raskaan kuljetuskaluston kappaletavarakuljetuksissa käytettäviä päällirakenteita. Kolme vuosikymmentä alan osaajana ei ole sammuttanut sitä kipinää miksi Piako perustettiin. Suunnitteluintoa ohjaa edelleen asiakkaiden jatkuvasti kehittyvät tarpeet älykkäämpiä ja kannattavampia ratkaisuja varten. Parhaat osat ja elementit, tuotteen elinkaaresta huolehtiminen sekä ammattitaito ovat kestäviä valintoja tulevaisuuteen.

Miten digitalisoida valmistavan teollisuuden yritystä?

Piako lähti digitalisoimaan suunnittelu- ja tarjousprosessia yhdessä Oddy Techin kanssa. Asiakkaiden työtä haluttiin helpottaa rakentamalla suunnittelutyökalu, jossa asiakas voi itse hahmotella tarpeitaan vastaavaa kuljetuskalustoa. Pelkkien numeeristen faktojen rinnalle haluttiin tuoda myös visuaalinen näkymä suunniteltavasta rakenteesta.

Lopputulemana syntyi Piako Builder, johon on tuotu markkinoiden tyypillisimmät tarpeet ratkaisuineen. Erikokoinen, muotoinen ja painoinen rahti pysyy liikenteessä, kun kalusto vastaa käyttötarpeita. Asiakas pääsee itse suunnittelemaan oman kalustonsa ja saa tarjouksen lopputuloksesta suoraan sähköpostiinsa.

Rakenna oma unelmasi

Suunnittele ja rakenna unelmiesi päällirakenteet. Piako Builder -konfiguraattorilla valitset juuri haluamasi ja tarvitsemasi elementit laajasta valikoimastamme. Kokeile eri vaihtoehtoja, yhdistele vapaasti ja rakenna unelma-autosi silmiesi edessä.

Syötä autosi mitat ja valitse painoluokka, rakenteen tyyppi sekä haluamasi varusteet. Voit määrittää nosto- ja lisälaitteet, kori- ja lavavarusteet, sähkövarusteet sekä alustan varusteet yksityiskohtaisesti. Lähetämme tarkan tarjouksen sähköpostitse. Mallinnuskuva rakentamastasi kokonaisuudesta päivittyy linkin taakse hetkessä.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

sales@oddy.fi
050 553 1111

Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by