Ota yhteyttä

KIPA uudet verkkosivut

Tiivistelmä

KIPA verkkosivut ja verkkokauppa kaipasivat uusimista.

Kiteen Pallo -90 (KiPa-90) on vuonna 1990 perustettu kiteeläinen pesäpalloseura, joka pelaa Superpesiksessä. Kiteen Palloa edelsi 1931 perustettu Kiteen Urheilijat (yleisseuran pesäpallojaosto), joka pelasi Superpesistä edeltävässä Pesäpallon SM-sarjassa 14 kautta (1973–1989).

Joukkue on voittanut kolme SM-kultaa (1999, 2000, 2005), kolme hopeaa (1997, 2001, 2004), sekä yhden pronssin (1998).

KiPan kotikenttä on Kiteen Rantakenttä, joka sijaitsee Kiteenjärven rannalla. Sen yleisöennätys on 5 320, 12. syyskuuta 2000 kolmannesta ja ratkaisevasta finaalista Sotkamon Jymyä vastaan. Kitee on isännöinyt Itä-Länsi-tapahtumaa kahdesti, vuonna 1996 ja 2006.

Lähtötilanne

KIPA esitti toiveen, että uusien nettisivujen tulee toimia kaikilla päätelaitteilla. Nettisivuja käytetään nykyään paljon mobiilissa, joten vanhat sivut eivät enää palvelleet tarvetta.

Uusista nettisivuista haluttiin haluttiin modernit, selkeät ja helposti käytettävät. Ottelulippujen ja fanituotteiden myynti haluttiin lisäksi tuoda omaan verkkokauppaan.

Palvelun etusivulla näyttävässä roolissa ovat tulevat ottelut ja uutiset. Pelaajat esitellään pelaajakorteilla, jotka on linkitetty myös jokaisen pelaajan statistiikkaan.

Lopputulos

KIPA verkkosivut ja verkkokauppa suunniteltiin yhdessä KIPAn kanssa vastaamaan seuran visuaalista ilmettä. Sivusto toteutettiin WordPress-julkaisujärjestelmällä. Verkkokaupaksi valitiin WooCommerce, joka toimii saumattomasti yhdessä nettisivujen kanssa. Verkkokauppa julkaistaan vielä muutaman viikon sisällä.

Oddy Tech ja Oddy Digital toivoo uusien nettisivujen siivittävän KIPA:n huikeaan vireeseen tulevalle kaudelle!

Käy kurkkaamassa KIPAn uudet nettisivut tästä.

Kotisivut yritykselle

Aiheeseen liittyvää

Muita verkkosivu referenssejä

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

sales@oddy.fi
050 553 1111

Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by