Ota yhteyttä

Iisalmen Kaupunki – #LoveByIisalmi kampanja

Kolmen vaiheen kampanja ketterästi kilpailuun mukautuen

Love By Iisalmi -kampanja logo

Iisalmen kaupunki aloitti #LoveByIisalmi -kampanjan lokakuussa 2019, joka jatkuu kesään 2020 asti. #LoveByIisalmi -kampanja tarjoaa voittajalle ikimuistoiset häät huikeilla palkinnoilla.

Kilpailun kulku

Oddy Tech hoiti kilpailun verkkosivujen teknisen toteutuksen. Koska kilpailuissa yleisestikin edetään vaiheittain, hoidettiin tämäkin kilpailu kolmessa eri vaiheessa.

  1. Kilpailuun osallistuminen
  2. Voittajan äänestäminen
  3. Äänestystulosten julkaisu

Jokaisessa vaiheessa kampanjasivua muutettiin hieman ulkoasujen ja sisältöjen osalta, sivuston kuvamateriaalista ja sisältöteksteistä vastasi Avidly ja sivun ulkoasusuunnittelusta sekä teknisestä toteutuksesta Oddy Tech. Teknisesti kampanja meni näin:

  1. vaiheessa sivuilla oli yksinkertainen ilmoittautumislomake, johon kilpailijat pystyivät syöttämään omat tietonsa ja osallistumaan kilpailuun.
  2. vaiheessa julkaistiin osallistujat, joista jokainen sai oman esittelysivun. Näin yhden sivun kampanja sivu muuttui hetkellisesti useamman sivun verkkosivuksi. Jokaisella äänestettävällä oli oma äänestyslomake.
  3. vaiheessa julkistettiin voittaja ja lisättiin sosiaalisen median seinää (Somewall) sekä palattiin takaisin yhdensivun sivustoksi.

Kampanja sai huikean menestyksen ja näkyvyyttä Iisalmen Kaupungille. Tarkasta kilpailun sivut alapuolella olevasta napista.

Oddy Tech on ollut myös teknisenä kumppanina tekemässä By Iisalmi -Ihmeentekijäksi kampanjaa sekä By Iisalmi -Tunnustus kampanjaa.

Asiakkaan sanomaa

Iisalmen kaupunki kokee Oddy Techin Kumppanikseen isolla K:lla.

Oddy Tech on mukana Iisalmen kaupungin ja seudun yritysten ja oppilaitosten yhteisessä By Iisalmi –brändissä, kertoen seudulla syntyneistä menestystarinoista ja houkutellen mukaan yhä uusia ihmeentekijöitä. Oddy Tech on toiminut useiden By Iisalmi -kampanjoiden taustalla tarjoten mm. verkkosivu- ja analytiikkaosaamista sekä käytännön matalan kynnyksen apua erilaisissa digitaalisen markkinoinnin kiemuroissa.

Iisalmen kaupungille Oddy Tech on luotettava, avoimeen ja asiakaslähtöiseen kumppanuuteen pyrkivä tuki, jonka kanssa myös uudet aluevaltaukset on helppo toteuttaa.

Hommat ovat teidän kanssa sujuneet hyvin – joustava ja nopea palvelu, matala kynnys kysyä apua, olette oikeasti Kumppani isolla K:lla. Kiitos siitä.

Laura Koski, Iisalmen kaupunki

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

sales@oddy.fi
050 553 1111

Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by