Ota yhteyttä

Helsingin Allergia- ja Astmayhdistys Ry

Kosmetiikan Allergiaportaali

Oddy Tech Allergiaportaali mobiili

Helsingin allergia- ja astmayhdistys tilasi meiltä Kosmetiikan Allegiaportaalin täyden uudistamisen. Palveluun suunniteltiin ja toteutettiin uusi ulkoasu, uusi käyttöliittymä, ennakoiva hakupalvelu sekä uudet tietokantaratkaisut. Palvelun uusimisesta teki haasteellisen vanhassa järjestelmässä oleva valtava tietomäärä. Kaikki tieto piti uudelleen järjestellä ja tuoda uuteen järjestelmään.

Kosmetiikan Allergiaportaali on tarkoitettu ihmiselle, jolla on todettu allergia yhdelle tai useammalle kosmetiikan ainesosalle tai ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita saamaan lisätietoa kosmetiikka-allergioista. Allergiaportaalissa voi laatia listan itselleen sopivista kosmetiikkatuotteista, jotka eivät sisällä haluttuja ainesosia.

Oddy Tech Allergiaportaali desktop

Allergiaportaaliin on kerätty tuhansien kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden tuotetiedot ja ainesosaluettelot, jotka yhteistyökumppanit ovat antaneet palvelun käyttöön allergisten elämän helpottamiseksi. Näistä tuotteista jokaisen on helppo löytää itselleen sopivat ja turvalliset tuotteet.

Rekisteröitymällä portaaliin saat aina ajankohtaisimman tiedon kosmetiikasta ja allergioista. Palveluun rekisteröityminen on maksutonta. Rekisteröityneet käyttäjät voivat ajaa itselleen yksilöllisiä listauksia omien allergioidensa kannalta sopivista kosmetiikka- ja hygieniatuotteista. Osa ihmisistä haluaa tiedon esimerkiksi hajusteettomista tuotteista ja tehdä niistä itselleen erillisen listauksen, vaikkei kärsisikään todetusta hajusteallergiasta.

Allergiaportaaliin on myös kerätty asiantuntijoiden tuottamia artikkeleita tarjoamaan allergioista ja niiden aiheuttajista lisätietoja.

Allergiaportaalia ylläpitää Helsingin Allergia- ja Astmayhdistys Veikkauksen tuella.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

sales@oddy.fi
050 553 1111

Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by