Ota yhteyttä

dSign Vertti Kivi & Co. – verkkosivu-uudistus

Asiakkaamme dSign Vertti Kivi & Co. on Suomen palkituin sisustusarkkitehtitoimisto. Laatu, visuaalisuus ja tyylikkäät kokonaisuudet ovat yrityksen tekemisen ytimessä – niin myös uusilla verkkosivuilla.

Uudelle verkkosivustolle määriteltiin selkeät tavoitteet: yhteydenottamisen tulee olla helppoa, palvelun pitää kuvastaa yrityksen tekemien toteutusten laatua ja tyyllikkyyttä, sivuston pitää olla hakukoneystävällinen sekä sisällön päivittämisen tulee olla helppoa.

Vaihe 1 – Verkkosivuston yleinen ilme ja visuaalisten elementtien käyttäminen

Projektia lähdettiin purkamaan erilaisten esimerkkien kautta. Millaisista toteutuksista pidetään ja mitkä asiat ovat ehdottomasti EI. Lopulta pystyimme hahmottamaan asiakkaan tahtotilan verkkosivujen visuaalisuudesta sekä siitä miten heidän osaamistaan halutaan sivustolla esitellä.

Vaihe 2 – Sivuston toimintalogiikka ja sisällön rakenne

Sivuston rakennetta lähdettiin jäsentelemään hyvin eri tavalla kuin mihin asiakas oli aikaisemmin tottunut. UI/UX suunnittelu olivat uuden sivuston keskiössä. Miten ihmisten halutaan liikkuvan sivuilla? Miten osaamista voidaan esitellä sekä tiimien että toteutusten kautta? Kuinka asiakas saisi itselleen ideoita ja oivalluksia sekä innostuisi ottamaan yritykseen yhteyttä?

Main toimii näyteikkunana osaamiseen sekä nostaa esille muutamia valmiita toteutuksia.

Success Stories & Projects esittelee erittäin laajan kirjon yrityksen toteuttamia projekteja upeine kuvineen ja kohteiden esittelyineen.

Expertise nostaa esille huippuosaajat projektien takana. Yritykselta löytyy osaajatiimit mm seuraaviin alueisiin:

  • Future Way of Workin
  • Hospitality Design
  • Modern Way of Traveling
  • dSign Signature

Jokaisella tiimillä on oma kantava teemansa, jonka lisäksi osioihin on nostettu tiimien toteuttamia projekteja.Future Way of Working sekä jokaisen osaajaryhmän vetäjän ja tiimin kantavan idean.

This Is How We Do It näyttää videon keinon miten yrityksen suunnitteluprosessi toimii.

Extra Services kerää yhteen palvelut, joita dSign tarjoaa asiakkailleen joko osana läpivietäviä projekteja tai täysin erillisinä niistä hyötyä saaville asiakkaille.

dSign News kokoaa toimialan kuumimmat uutiset, tietoa palkinnoista sekä uusimmat ja kiinnostavimmat projektit yhteen.

Vaihe 3 – Sisällönhallinnan parantelu

Suuri osa verkkosivuston uudistusta tapahtui myös sisällönhallinnan puolella. Asiakkaan toiveena oli sivuston helppo käyttölogiikka, selkeä rakenne sekä miten eri sisältöjä voidaan nostaa haluttujen osioiden alle.

Kaikki sisältöpohjat toteutettiin teknisesti hakukoneiden arvostamiksi, mutta myös sivustoa päivittäville loogisiksi käyttää. Palvelun julkisessa versiossa näkyvistä elementeistä ja toiminnallisuuksista kaikki on toteutettu käsityönä, jolloin vältytään turhien lisäosien käytöltä. Tämä lähinnä siksi, että osa valmiista toiminnallisuuksista saattaa joko hidastaa verkkopalvelun latautumista tai joissain tapauksissa muodostaa turhia tietoturva-aukkoja.

Vaihe 4 – Viilauksia julkaistavaan versioon

Kuten kaikissa verkkosivu-uudistuksissa toiveita tippui jatkuvasti ja korjauksia tehtiin varsin laajasti. Asiakkaan vielä ollessa itsekin visuaalisuuden ammattilainen, voimme jokainen arvata heränneiden ideoiden ja toiveiden määrän…;)

Vaihe 5 – Uuden sivuston julkaisu

Uusi sivusto on nyt julkaistu, mutta kuten asiakkaan kanssa keskusteltiin, se ei koskaan ole valmis. Viilauksia, korjauksia, lisäyksiä ja muutoksia on varmasti luvassa. Tällä tavalla parhaat verkkosivustot rakentuvat.

Vaihe 6 – Sivuston ylläpito ja jatkuva kehitys

Sivusto julkaistiin ylläpitämillämme palvelimilla, jotka asennettiin takaamaan paras mahdollinen sivuston toimivuus sekä tietoturvallisuus. Lisäksi vastaamme sivuston jatkuvista päivityksistä, joita julkaisujärjestelmä sekä muut toiminnallisuudet vaativat.

Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by