Ota yhteyttä

Ylläpito, huolenpito ja jatkuva kehitys

Ylläpito, huolenpito ja jatkuva kehitys varmistavat palvelusi toiminnan

Ylläpito, huolenpito ja jatkuva kehitys takaavat verkkopalvelusi toimivuuden ja kehityksessä mukana säilymisen.

Ylläpito

Jokainen verkossa toimiva palvelu vaatii paikan, jossa ohjelma on tallennettuna ja mistä se latautuu käyttäjien selaimille. Kyseessä on tyypillisesti pilvipalvelin, jota voi ajatella kovalevynä.

Palvelu tarvitsee verkosta löytyäkseen verkkotunnukset eli domainin. Esimerkiksi meidän verkkosivuilla on osoite www.oddytech.fi mistä sivustomme löytyy. Kyseinen osoite ohjaa verkkoselaimen hakemaan meidän sivuston koodin valitsemaltamme palvelimelta.

Huolenpito

Tietokoneet, puhelimet ja verkkoselaimet kehittyvät jatkuvasti. Siksi myös niillä käytettävistä palveluista on syytä pitää huolta. On virheellistä ajatella, että kerran tehdyt verkkosivut ovat valmiit ja toimivat niin pitkään, kuin asiakas toivoo. Huolenpito varmistaa, että sivuilla on uusin versiopäivitys käytössä ja kaikki käytettävät lisäosat ovat ajantasalla.

Jatkuva kehitys

Palveluita kehitetään turhan harvoin jatkuvalla syklillä. Virheitä korjautetaan vasta niiden ilmaannuttua ja esimerkiksi palvelun analysointiin ja optimointiin tartutaan kerran vuodessa, jos silloinkaan. Syntyy jatkuvaa kehitysvelkaa, joka kursitaan kasaan isompien uudistusten yhteydessä. Tämän tekemisen voisi kuitenkin hajauttaa ja tehdä sitä joka kuukausi.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

sales@oddy.fi
050 553 1111

Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by