Ota yhteyttä

Verkkopalvelut

Oddy Tech tekee verkkopalvelut kunnolla

Olemme toteuttaneet verkossa toimivia palveluita jo vuodesta 2006. Voimmekin sanoa olevamme verkkopalveluiden huippu toteuttaja. Olipa kyseessä suoraviivaiset verkkosivut tai laajempi verkossa toimiva palvelu, voitte olla varmoja toteutuksemme korkeasta laadusta.

Hyödyt asiakkaalle

Kaikki toteutuksemme ovat:

  • Näyttävät
  • Responsiiviset
  • Optimoidut
  • Mainonnan huomioivat
  • Tietoturvalliset ja testatut
  • Muokattavat
  • Laadukkaat
  • Jatkokehitettävät

Verkkopalveluiden toteutus avattuna:

Näyttävät. Verkkopalvelun ulkoasu ja ilme rakennetaan aina yrityksesi brändin mukaiseksi. Toteutamme käyttöliittymän (UI-suunnittelu), käyttökokemuksen (UX-suunnittelu), osto- ja käyttäjäpolkujen, sekä graafisen suunnittelun asiakkaan toiveiden pohjalta.

Responsiiviset. Verkkopalvelu skaalautuu, mukautuu toimivaksi ja näyttäväksi kaikilla päätelaitteilla (desktop-, tablet- ja mobiililaitteet).

Saavutettavat. Saavutettavuusdirektiivi vaatii, että julkishallinnon (kunnat, koulut ja virastot) verkko- ja mobiilipalvelut ovat kaikille käyttäjäryhmnille saavutettavat jokaiselle. Yli 1,2 miljoonaa ihmistä tarvitsee Suomessa saavutettavuutta. Suunnittelemme ja toteutamme jokaisen sivuston saavutettavaksi ja vähintään WCAG 2.1 -ohjeistuksen mukaisesti. Auditoimme myös saavutettavuutta jonka lopputuoksena on saavutettavuusseloste.

Optimoidut. Verkkopalvelut optimoidaan teknisesti huippuunsa suorituskyvyn, hakukoneiden, saavutettavuuden ja käytettävyyden osalta. Verkkosivun optimointia voi testata itse esimerkiksi Google PageSpeed Insights -palvelusta. Tarjoamme lisäksi WordPress -järjestelmälle optimoitua ylläpitoa, joka takaa toimivuuden, nopeuden ja saatavuuden.

Mainonta. Huomioimme toteutuksissa myös mainonnalliset ja hakukoneoptimointiin liittyvät asiat. Hyödynnämme analytiikkaa ratkaisuja kehitettäessä.

Turvalliset ja testatut. Testaamme toteutukset eri laitteilla sekä teemme erilaisia automaattisia testejä laadun ja tietoturvan takaamiseksi. Tämä takaa, että toteutukset toimivat uusimmilla selaimilla ja laitteilla turvallisesti.
Meille ovat tuttuja sekä EU:ssa että globaalisti käytössä olevat tietosuojalait, kuten GDPR ja CCPA. Autamme sinua kaikissa tietosuoja-asioissa sekä auditoimme ja toteutamme tarvittaessa tietosuojaselosteet.

Muokattavat. Kaikki sivuston sisällöt ovat hallittavissasi. WordPress ja tuottamamme elementit ovat aina helppokäyttöisiä, joten kuvien vaihtaminen, tekstien muuttaminen ja linkkien lisäys onnistuu keneltä vain.

Laadukkaat. Toteutuksillamme on takuu kriittisten ohjelmistovirheiden varalta. Takuumme kattaa ilmaiset korjaukset aina 180 päiväksi julkaisun jälkeen. Kriittiseksi virheeksi laskemme virheen, joka estää palvelun käyttämisen.

Jatkettavat. Emme sido asiakkaitamme pitkillä sopimuksilla tai lisensseillä. Kaikki toteutuksemme ovat jatkokehitettävissä ja haltuunotettavissa myös muiden palveluntarjoajien toimesta. Lopputuotos on aina täysin tilaajan omaisuutta.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

sales@oddy.fi
050 553 1111

Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by