Ota yhteyttä

Visuaalinen prototyyppi auttaa hahmottamaan lopputuloksen

Visuaalinen prototyyppi auttaa, kun asiakkaalla on tiedossaan haaste, joka halutaan ratkaista, mutta idea ei ole vielä valmis. Tyypillisesti toteutuksen tarkkaa vaatimus- tai toiminnallisuusmäärittelyä ei vielä ole tehtynä. Toteutuksen kustannuksesta ei ole realistista kuvaa.

Ehdotamme usein ensimmäiseksi vaiheeksi visuaalista prototyyppiä. Lopputulemana saadaan ohjelmiston tarkka vaatimusmäärittely sekä visuaalinen malli. Samalla pyrimme asiakkaan kanssa tunnistamaan lopullisen sovelluksen ominaisuudet ja toiminnallisuudet ilman ohjelmointityötä. Prototyyppi varmistaa projektin kustannustehokkuuden ja poistaa epäselvyydet mahdollisen toteutuksen aikana.

Visuaalinen prototyyppi on selailtava sovellus

Tuotantosuunnitelmaan kuvataan käyttötapaukset. Niistä selviää miten eri käyttäjäryhmät tulevat sovellusta käyttämään. Lisäksi prototyyppi sisältää tarkennetun teknisen kuvauksen palvelusta. Prototyyppi toimii testattavana sovelluksena, ilman kaikkia toiminnallisia ominaisuuksia.

Visuaalisen prototyypin edut

  • Visuaalinen prototyyppi on selailtava sovellus, muttei sisällä kaikkia dynaamisia toiminnallisuuksia.
  • Tuotantosuunnitelmaan kuvataan käyttötapaukset, jotka mallinnetaan prototyyppiin.
  • Käyttötapauskuvaukset kertovat, miten eri käyttäjäryhmät tulevat sovellusta käyttämään.
  • Lisäksi prototyyppi sisältää tarkennetun teknisen kuvauksen järjestelmästä.

Valmis prototyyppi toimii testattavana alustana, josta käy ilmi esimerkiksi mitä tapahtuu mitäkin nappia painamalla. Molemmat osapuolet saavat tarkemman kuvan siitä, mitä ollaan tekemässä ja poistaa mahdolliset väärinymmärrykset.

Lopputuloksena syntyy selkeä kuva toteutuksen teknisistä vaatimuksista sekä näkemys kustannusten laajuudesta. Tarkan teknisenvaatimusmäärittelyn perusteella asiakas voi helposti myös kilpailuttaa eri toteuttajia.

Oddy-Tech-Visuaalinen-prototyyppi

Tyypillisesti Visuaalisen prototyypin kustannus vaihtelee noin 5 000 – 7 500 euron välillä.

Laita rohkeasti viestiä, niin katsotaan olisiko meistä sinulle apua!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

sales@oddy.fi
050 553 1111

Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by