Ota yhteyttä

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu määrittelee sen miltä yrityksenne ja palvelunne näyttävät. Se voi sisältää logon-, kuvamaailman-, typografian tai kokonaisen uuden palvelun suunnittelua. Parhaimmillaan suunnittelu ulottuu uuden palvelun käyttöliittymän- ja käyttäjäkokemuksen suunnitteluun.

Graafisen suunnittelun ratkaisuja

Graafinen suunnittelu voi sisältää muun muassa mainonnan ja painotuotteiden suunnittelua, sähköisten medioiden ulkoasujen suunnittelua, kuvituksia, animaatioita, yritysilmeen, pakkausten ulkoasujen suunnittelun sekä erilaiset opasteet ja merkit.

Graafinen suunnittelu kevyesti

Kevyimmillään suunnittelemme asiakkaan vanhan ilmeen pohjalta päivitetyn kokonaisuuden. Usein asiakkaalla on halu säästää erimerkiksi logo ja valitut päävärit. Taitava graafikko pystyy uudistamaan silti ilmeen täysin ja uusi ilme on raikas ja nykyaikainen.

Graafinen suunnittelu on kaikessa mukana

Projekteissamme graafikko on aina mukana. Käytännössä hän nappaa asiakkaan visuaalisista toiveista kiinni ja alkaa hahmottelemaan esimerkiksi uuden palvelun ilmettä, väri- ja kuvamaailmaa. Tiivistetysti yrityksen visuaalinen tyyli rakentuu graafikon kynästä.

Taitava graafinen suunnittelija tuntee digitaalisen pelikentän mahdollisuudet, mutta myös rajoitteet. Mikä toimii ja mikä ei toimi. Valitettavasti ”perinteinen” graafinen suunnittelija ei enää pysty tuottamaan sellaista materiaalia, joka olisi sellaisenaan hyödynnettävissä verkkosivuilla, applikaatioissa tai digitaalisissa mainoksissa.

Graafisesta suunnittelusta käyttöliittymän suunnitteluun

Siirryttäessä käyttöliittymäsuunnitteluun hypätään moniuloitteiseen ja selkeästi erilaiseen ympäristöön kuin vaikkapa esitettä suunniteltaessa. Esille nousee kysymyksiä millaisia painikkeita, kehotteita ja ominaisuuksia yhdellä näytöllä on järkevää esittää. Käyttöliittymäsuunnittelua kutsutaan myös UI eli User Interface suunnitteluksi.

Käyttäjäkokemuksen suunnittelu

Käyttöliittymän ollessa hyvin suunniteltu päästään suunnittelemaan käyttäjäkokemusta. UX = User Experience. Miten käyttäjä kokee palvelun, sen ominaisuudet, loogisuuden ja lopulta kokonaisuuden.

Huippu suunnittelijamme luovat visuaalisesti näyttäviä ja toimivia kokonaisuuksia. Taitavan suunnittelijan käsissä yrityksesi brändi ja ilme hyppäävät uudelle tasolle! Kysy rohkeasti lisää ja katsotaan miten voisimme olla teille avuksi.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

sales@oddy.fi
050 553 1111

Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by