Ota yhteyttä

Millaista on tarjoamamme konsultointi?

Konsultointi kuulostaa monen korvaan negatiiviselta, kalliilta ja jopa hyödyttömältä. Haluamme olla tässä ehdottoman erilaisia. Tarkoituksemme ei ole viisastella, kertoa yleviä, mutta toteuttamiskelvottomia ideoita tai jättää teitä yksin fläppien kanssa.

Meillä on laaja liiketoimintaosaaminen sekä ymmärrys teknologisten- ja digitaalisten ratkaisujen hyödyistä ja mahdollisuuksista. Sitten asiaan, puhumme asiakkaan kieltä ja kerromme ymmärrettävästi millaisiin asioihin yrityksen kannattaisi tekemisessään kiinnittää huomiota.

Konsultoinnin lopputulemana tuotamme asiakkaalle selkeän suunnitelman ja ehdotuksen. Mitä tehdä, missä järjestyksessä ja mitä tämä maksaisi.

Onnistunut konsultointi vaatii vilpittömän halun ymmärtää asiakkaan tarve, riittävän laajan liiketoimintaosaamisen sekä intohimon auttaa asiakasta toiminnassaan eteenpäin.

Kuunteleminen

Ymmärrys syntyy keskustelemalla, kysymällä, haastamalla ja kuuntelemalla asiakasta. Keskustelun pohjalta tunnistamme kohtia miten liiketoimintaa voisi tehostaa, kasvattaa tai selkiyttää digitaalisilla työkaluilla.

Ymmärtäminen

Perehdymme toimintaanne ja haluamme ymmärtää millainen on yrityksenne liiketoimintamalli. Selvitämme miten toimintanne arjessa pyörii? Mikä toimii ja mikä ei toimi?

Tyypillisesti yrityksen toiminnasta nousee nopeasti kohtia, joiden tekemiseen kuluu kohtuuttomasti aikaa tai vaivaa. Selkeitä kehityskohtia.

Ratkaiseminen

Digitalisaatio tarjoaa valtavan valikoiman keinona tehostaa nykyistä tekemistä ja usein jopa löytää täysin uusia alueita vallattavaksi.

Konsultoinnin onnistuminen vaatii kokemusta ja näkemystä taakseen. Liiketoiminnan ymmärrys on varmasti ensimmäinen vaade, mutta heti perään tarvitaan näkemystä digitaalisista ratkaisuista, joilla tekemistä voidaan helpottaa.

Emme halua jättää jälkeemme hienoja fläppejä ja ”viisaita” sanoja. Kerromme asioista selkokielellä ja annamme konkreettisia neuvoja ja työkaluja tekemiseenne.

Konsultointi: Kysy, haasta ja epäile!

Lupaamme, että opit uutta!

Jukka Leino

Haluamme auttaa yritystäsi menestymään paremmin hyödyntämällä digitaalisia ratkaisuja.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

sales@oddy.fi
050 553 1111

Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by