Ota yhteyttä

Kuunteleminen

Ymmärrys syntyy keskustelemalla, kysymällä, haastamalla ja kuuntelemalla asiakasta. Hyvän dialogin pohjalta tunnistamme kohtia miten liiketoimintaa voisi tehostaa, kasvattaa tai selkiyttää digitaalisilla työkaluilla.

Ymmärtäminen

Perehdymme toimintaanne ja haluamme ymmärtää millainen on yrityksenne liiketoimintamalli. Selvitämme miten toimintanne arjessa pyörii? Mikä toimii ja mikä ei toimi?

Tyypillisesti yrityksen toiminnasta nousee nopeasti kohtia, joiden tekemiseen kuluu kohtuuttomasti aikaa tai vaivaa. Selkeitä kehityskohtia.

Ratkaiseminen

Digitalisaatio tarjoaa valtavan valikoiman keinona tehostaa nykyistä tekemistä ja usein jopa löytää täysin uusia alueita vallattavaksi.

Konsultoinnin onnistuminen vaatii kokemusta ja näkemystä taakseen. Liiketoiminnan ymmärrys on varmasti ensimmäinen vaade, mutta heti perään tarvitaan näkemystä digitaalisista ratkaisuista, joilla tekemistä voidaan helpottaa.

Emme halua jättää jälkeemme hienoja fläppejä ja “viisaita” sanoja. Kerromme asioista selkokielellä ja annamme konkreettisia neuvoja ja työkaluja tekemiseenne.

Kysy, haasta ja epäile!

Lupaamme, että opit uutta!

Jukka Leino

Haluamme auttaa yritystäsi menestymään paremmin hyödyntämällä digitaalisia ratkaisuja.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

sales@oddy.fi
050 553 1111

Laura Nevasalo

Laura Nevasalo

Kasvu ja asiakkuudet
COO

laura.nevasalo@oddy.fi
050 553 1111


Jukka Leino

Jukka Leino

Kasvu ja asiakkuudet
CEO

Varaa etätapaaminen!

jukka.leino@oddy.fi
040 516 7612


Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by