Ohjelmistokehityksen joustavat palvelut

Ohjelmistokehityksen joustavat palvelut

Ohjelmistokehityksen joustavat palvelut sisältävät suunnittelun ja toteutuksen

Ohjelmistokehityksen joustavat palvelut ovat esimerkiksi verkkosivujen uusiminen, uuden digitaalisen palvelun suunnittelu ja toteutus tai jopa kokonaisen liiketoimintaprosessin digitalisointi. Intohimomme on löytää asiakkaallemme kilpailuetua digitaalisista ratkaisuista. Haluamme auttaa ja antaa näkemyksemme käyttöösi tehdessäsi päätöksiä digitaalisista ratkaisuista.

Meille tärkeää asiakassuhteissa ja toteutuksissa

  • Realistinen aikataulu ja siinä pysyminen
  • Selkeä kustannusarvio toteutuksesta
  • Asiakkaan pitäminen tietoisena projektin etenemisestä
  • Avoimen lähdekoodin käyttö (asiakas omistaa IPR:t)
  • Näkemyksemme tarjoaminen asiakkaan päätöksen tueksi
  • Analytiikan hyödyntäminen ratkaisuja kehitettäessä

Tyypillisiä palveluitamme ja toteutuksiamme

Asiakkaamme tarve on harvoin täysin yksiselitteinen. Osa yrityksistä on tunnistanut jokin selkeän kipupisteen liiketoiminnassaan ja etsii siihen ratkaisua. Tällöin tarjoamme avun juuri tuohon ongelmaan esimerkiksi uusimalla heidän verkkosivunsa.

Useimmiten palvelumme kuitenkin alkaa kartoituksella, jossa pyritään ymmärtämään asiakkaan tarvetta laajemmin. Verkkosivut voivat olla yksi osa-alue, joka parhaimmillaan onkin liiketoiminnan kasvun keskiössä. Tällöin kokonaisuuteen liittyykin analytiikka, mahdollinen verkkomyynnin kasvattaminen, linkitys CRM järjestelmään ja mahdollinen markkinoinnin automaatio.

Räätälöimme palvelumme täysin asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden mukaan, tarjoten kuitenkin näkemyksen laajemmista mahdollisuuksista digitaalisten hyötyjen ympärillä.

Selkeitä palvelukokonaisuuksiamme ovat verkkosivujen uusiminen, intranetpalvelu henkilöstölle, extranetpalvelu sidosryhmille, useamman järjestelmän integrointi toisiinsa rajapintoja hyödyntäen, mobiilisovellusten suunnittelu ja toteutus sekä erilaiset koulutukset lisäämään asiakkaidemme osaamistasoa ja henkilöstön pääomaa. Asiakkaidemme osaamisen lisääminen johtaa tyypillisesti siihen, että he osaavat vaatia kumppaneiltaan laaja-alaisempaa näkemystä ja todellista liiketoimintahyötyä tekemistään päätöksistä.

Kiinnostaako tietää millaisen kilpailuedun voitte saada hyödyntämällä digitaalisia ratkaisuja?

Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu asiakkaisiimme
Tutustu palveluihimme