Nettisivut yritykselle

Nettisivut yritykselle palveluna

WordPress -nettisivut yritykselle

Nettisivut yritykselle palveluna

nettisivut-yritykselle-oddy-tech

WordPress nettisivut

Toteutamme nettisivut WordPress -julkaisujärjestelmällä. WordPress on helppokäyttöinen, luotettava ja täysin muokattavissa. Se voidaan liittää myös moniin ulkoisiin järjestelmiin, kuten CRM, ERP ja WooCommerce -verkkokauppaan.

Ammattitaidolla toteutetut nettisivut ovat loppuasiakkaille selkeät, helppokäyttöiset ja niillä asioiminen on vaivatonta. Yritykselle sivut ovat helposti päivitettävät, muutokseen skaalautuvat sekä mitatattavasti myyntiä tuottavat.

Nettisivut palveluna

Nettisivujen uusiminen projektina on tullut tiensä päähän. Uuden nettisivut voi nyt hankkia palveluna. Palvelumallissa otamme kaikki nettisivuihin liittyvät huolet hoitaaksemme!

Uusien sivujen julkaisun jälkeen sivuja aletaan välittömästi jatkokehittämään. Jatkokehityksestä tehdään kuukausisuunnitelma, jossa hyödynnetään verkkoanalytiikan tuloksia, parhaita käytänteitä ja asiakkaan toiveita. Kuukausipalavereissa kerromme mitä parannuksia olemme tehneet ja mitä ehdotamme seuraavaksi tehtäväksi.

Palvelutasot

Turvallinen

Palvelu vastaa tarpeeseen ”Yrityksenne on olemassa digitaalisesti”. Kaikki ylimääräinen on karsittu pois ja tärkeintä on että asiakkaat löytävät yrityksenne verkosta.

Sivusto on selkeä, yksinkertainen ja suoraviivainen.

Kattava

Palvelu vastaa tarpeeseen "Yrityksellä on enemmän sisältöä, jota halutaan kategorisoida". Näin käyttäjälle voidaan tarjota helppo tapa tutustua häntä kiinnostavaan aiheeseen laajemmin.

Sivusto on yrityksen näköinen, tyylikäs ja helppo löytää etsimänsä tieto.

Huoleton

Palvelu vastaa tarpeeseen "Yritys haluaa ohjata käyttäjiä palvelussa ostopolkujen mukaan". Laajempien sisältöjen ja referenssien hallinta on helppoa ja vaivatonta.

Sivusto on uniikki, laaja, monipuolinen ja interaktiivinen.

Mistä hyvät nettisivut on tehty?

Nettisivut yritykselle Oddyltä

Selvitämme toiveet, tavoitteet ja odotukset uusista nettisivuista. Tämän jälkeen suunnittelemme, toteutamme ja julkaisemme uudet sivut.

Julkaisun jälkeen alkaa jatkokehitys. Kuukausittain pidettävässä statuspalaverissa käydään läpi mitä parannuksia on tehty ja mitä suosittelemme seuraavassa kuussa tehtäväksi.

Näin nettisivut paranevat kuukausi kuukaudelta ja saatte jatkuvasti parempia tuloksia.

Ei enää monia kumppaneita ja turhaa vaivaa tai stressiä nettisivuista!

Visuaalisesti Näyttävät
Responsiiviset (toimii puhelimella ja tietokoneella)
Saavutettavat (WCAG 2.1. taso A tai AA)
Google -optimoidut
Tietoturvalliset ja testatut
Muokattavat ja laajennettavat

Ei enää vanhentuneita nettisivuja

Nettisivut palveluna

Nettisivujen päivittäminen, korjailu ja kehitys tuntuvat olevan lähes kaikissa yrityksissä haaste. Kenen vastuulla työ on, kuka osaa käyttää sivuja, millä ajalla asiat tehdään ja mistä löytyy tunnukset?

Juuri näihin tarpeisiin olemme kehittäneet uuden palvelumme – Nettisivut palveluna. Otamme kaiken nettisivuihin liittyvän työn hoitaaksemme ja te voitte keskittyä omaan erityisosaamiseenne.

Nettisivut palveluna

Ei enää päänvaivaa nettisivuista. Palvelumme sisältää kaiken nettisivuihin liittyvän:

Perinteinen malli

Tyypillisesti nettisivuja hoidetaan monen eri ihmisen ja kumppanin toimesta. Lopputulos on sekamelska.

Haluatko sinä nettisivut palveluna?

Laita viestiä, niin jutellaan lisää!