Nettilaskuri

Nettilaskuri mahdollistaa alustavan hintatiedon saamisen

Nettilaskuri

digitaalinen_asiakaspalvelu_oddy_tech

Nettilaskuri antaa asiakkaalle mahdollisuuden kokeilla

Nettilaskuri sopii hyvin ratkaisuksi, kun asiakkaalle halutaan antaa mahdollisuus tarkastella valittavien ominaisuuksien vaikutusta hinnan muodostumiseen.

Nettilaskuri voi olla täysin numeerinen tai siihen voidaan yhdistellä esimerkiksi kuvia tai muita visuaalisia elementtejä tekemään siitä käyttäjäystävällisemmän ja houkuttelevamman.

Palvelun hyödyt asiakkaalle

Nettilaskuri
Oddyn tekemänä

Erilaiset laskurit ovat oiva ratkaisu tarjota asiakkaille mahdollisuus tutkia, kokeilla ja saada vastauksia jo nettisivuilla. 

Asiakkaalla on aina jokin tarve, johon hän lähtee etsimään ratkaisua Googlesta. Päädyttyään yrityksen verkkosivuille halutaan tietää ratkaisun tarjoamat hyödyt, ominaisuudet ja lopuksi aina hinta. Laskuriin voidaan rakentaa monimutkaisiakin logiikoita sisälle, jolloin se myös ohjaa asiakasta valitsemaan yrityksen tuottaman ratkaisun.

Asiakas saa kokeilla erilaisia vaihtoehtoja
Voi tarjota alustavan hinta-arvion
Kertoo myynnille asiakkaan tarpeista
Voidaan liittää suoraan yrityksen CRM:ään

Esimerkkejä toteuksista

Lumoava on Suomalaista designia edustava koruvalmistaja. Toteutimme yritykselle verkkokaupan, joka toimii suoraan asiakkaan ERP:n päällä. Tuotteiden kuvat, tuotetiedot, hinnat ja saldot haetaan suoraan ERP:stä.

 

 

Helppokäyttöinen ja monipuolinen mobiilisovellus, jossa laaja valikoima laskureita sekä yleisimpiä taulukoita ja oppaita. Sovelluksen käyttö on täysin ilmaista ja se on ladattavissa sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmille suoraan sovelluskaupasta nimellä Camcut. 

Piako suunnittelee ja valmistaa kuljetuskaluston päällirakenteita. Toteutimme yritykselle kaluston suunnitteluohjelman, joka helpottaa asiakasta hahmottamaan tarpeensa ja yritystä tekemään tarjouksen oikeanlaisesta ratkaisusta.

Suunnittelimme ja toteutimme työkalun helpottamaan kuluttajalle sopivan aurinkosähköjärjestelmän valintaan. Järjestelmä hyödyntää yrityksen ERP:ssä olevia muuttujia ja arvoja. Tarjouspyyntö välitetään suoraan CRM:ään.

 

Kiinnostuitko?

Laita viestiä, niin jutellaan lisää!

Laura Nevasalo