Mobiilisovellus

Mobiilisovellus kulkee aina mukana

Mobiilisovellus on puhelimessa aina mukana

verkkosivujen-jatkokehitys-oddy-tech

Mihin mobiilisovellus sopii?

Mobiilisovellus on kätevä tapa pysyä ihmisen mukana jatkuvasti. Sovellus voidaan suunnitella käytettäväksi puhelimella, tabletilla tai vaikkapa älykellolla.

 

Harva ihminen lähtee enää mihinkään ilman puhelintaan. Puhelimessa kulkee mukana myös kaikki applikaatiot, apit ja appikset.

 

Applikaatioihin liittyy kaksi harhakuvaa: 1. niiden teettäminen on kallista ja 2. ne on tarkoitettu pelaamiseen tai somettamiseen.

 

Moni käyttää applikaatiota nykyään pankkiasioihin, maksamiseen, matkalippuihin, musiikkiin, kuvaamiseen ja pysäköintiin. Mobiilisovelluksella pystyy nykyään tekemään lähes kaikki samat asiat kuin tietokoneohjelmalla, mutta näiden lisäksi voidaan hyödyntää puhelimen omia ominaisuuksia: sijaintitieto, kamera, kiihtyvyysanturi, mikrofoni, kaiutin jne. 

Olemme toteuttaneet laajan määrän mobiilisovelluksia, jotka helpottavat asiakkaittemme päivittäistä työskentelyä. Käyttäjinä voivat toimia loppuasiakkaat, sidosryhmät tai yrityksen oma henkilökunta.

Palvelun hyödyt asiakkaalle

Mobiilisovellus Oddyn tekemänä

Toteutamme mobiilisovellukset hybridisovelluksina, jolloin yhtä sovellusta voidaan käyttää kaikilla iOS- ja Android -mobiilialustoilla ja vältytään useilta kehityskuluilta. Sovellus voi hyödyntää puhelimen ominaisuuksia, kuten kameraa, ilmoituksia ja paikannusta sekä on julkaistavissa sovelluskauppoihin.

Löytyy sovelluskaupoista (AppStore ja Google Play)
Hyödyntää sovelluskauppojen valmiita maksuratkaisuja
Loistava suorituskyky suurissa ohjelmistoissa
Hyödyntää puhelimen: sijainti, mikrofoni, kamera, ilmoitukset, txt

Kiinnostuitko?

Laita viestiä, niin jutellaan lisää!

Laura Nevasalo