Apua suunnitteluun ja koulutukseen

Suunnittelu ja koulutus

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Järjestämme yrityksille erilaisia koulutuksia ja työpajoja digitaalisten hyötyjen löytämiseen. Aiheita ovat mm. myynnin digitalisointi, digitaalisuuden hyödyt liiketoiminnassa, tehot irti järjestelmistä, miksi markkinoinnin automaatio, digitaalisen markkinoinnin mitattavuus, mitä analytiikka kertoo ja miten hyödyntää sitä. Uutta projektia aloitettaessa suunnittelu palvelumme auttaa monien sudenkuoppien yli lopullisia valintoja tehtäessä.

Suunnittelulla ja henkilöstön koulutuksilla tähdätään aina kilpailuedun saavuttamiseen. Ennen kuin aloittaa uuden järjestelmän tai palvelun toteutusta tai käyttöönottoa kannattaa tarve määritellä erittäin tarkasti. Ketä varten palvelua ollaan tekemässä, mikä ongelma sen on tarkoitus poistaa, miten käyttäjien toivotaan toimivan palvelussa ja miksi jotain uutta ollaan oikeasti tekemässä.

Protototyyppi auttaa hahmottamaan tulevaa palvelua ja UI / UX suunnittelulla voidaan määritellä palvelun ulkoista ilmettä sekä käyttäjien kokemusta palvelussa.

Monet yritykset pyrkivät selvittämään mitkä liiketoiminnan prosesseista olisi mahdollista digitalisoida tuottavuuden parantamisen näkökulmasta. Tähän yksi helppo tapa päästä kiinni on hyödyntää ELY:n tukemaa kokonaisuutta.

Kiinnostaako workshopit ja koulutukset? Kysy lisää!

Teemme ehdotuksen koulutuksista ILMAISEKSI.

Ota meihin yhteyttä!

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu asiakkaisiimme
Tutustu palveluihimme