Integraatio

Tieto kulkee automaattisesti järjestelmien välillä

Integraatio vie tiedon paikasta toiseen

verkkosivujen-jatkokehitys-oddy-tech

Integraatio yhdistää järjestelmät

Integraatio voi yhdistää kaksi tai useampia järjestelmiä toisiinsa. Toteutuksen tehtävä on kuljettaa tietoa automaattisesti eri järjestelmien välillä. Automaatio poistaa tarpeen syöttää samoja tietoja useampaan paikkaan ja samalla inhimillisten virheiden määrä mininoidaan.

Integraatiolla voidaan liittää eri tekniikoilla tai alustoilla toimivia ohjelmistoja toisiinsa. Liittämisen jälkeen kaksi erillistä järjestelmää kommunikoivat keskenään.

Palvelun hyödyt asiakkaalle

Integraatio Oddyn tekemänä

Tyypillisesti tietojen siirtäminen toteutetaan rajapintojen kautta. Suosituimpia rajapintoja ovat GraphQL, REST ja Web Service (SOAP). Olemme toteuttaneet useita rajapinta- ja integraatioratkaisuja mm. taloushallintojärjestelmiin, CRM-järjestelmiin, maksupalveluihin sekä vahvan tunnistautumisen palveluihin.

Toteutukset ovat lähes poikkeuksetta uniikkeja. Ole rohkeasti yhteydessä, niin selvitetään miten teidän tarve on ratkaistavissa.

Visma, Netvisor, Severa
Pipedrive, Zoho CRM, HubSpot
Trafi
OP, PayPal, Paytrail, Maventa, Stripe, SWEA
Asiakastieto, Suomi.Fi
Tupas, Signicat

Integraation Käyttötapaukset

Kyseessä on kahden järjestelmän välille rakennettava yhteys, jossa tietoa voidaan siirtää järjestelmien välillä. Toteutus hakee tiedon, muokkaa sitä sopivaksi ja vie toiseen paikkaan.

Melkein mihin tahansa. Tärkeintä on, että tiedon alkuperäisessä järjestelmässä on mahdollisuus ”hakea” tietoa ja vastaanottavassa päässä on mahdollisuus ”viedä” tietoa.

Yrityksen nettisivuilla on yhteydenottolomake. Asiakkaan täyttäessä lomakkeen, voidaan tiedot viedä automaattisesti yrityksen käyttämään CRM järjestelmään ja myynti pääsee työstämään asiaa.

 

Verkkokaupassa tehty tilaus voidaan viedä laskutusjärjestelmään sekä sähköiseen kirjanpitoon automaattisesti.

Esimerkiksi ihmisen tekemä manuaalinen tiedonsyöttö paikasta toiseen voidaan automatisoida.

Myyntisihteeri syöttää asiakkaan tekemän tilauksen yrityksen järjestelmään käsin. 

Tutustut autoon nettisivuilla. Auton taustatiedot voitaisiin hakea Traficomin järjestelmistä integraation avulla. Näin vakuutus, vero, omistaja ym. tiedot voidaan näyttää jo ajoneuvon kuvauksen yhteydessä.

Kiinnostuitko?

Laita viestiä, niin jutellaan lisää!

Jukka-Leino-Oddy-Tech