Asiakaskumppanimme eivät ole turhia tyyppejä

Asiakaskumppanimme eivät ole turhia tyyppejä. He ovat niitä, jotka uskaltavat katsoa muutokseen ja tulevaisuuteen. Niitä, jotka haluavat seurata unelmiaan ja visiotaan. He tietävät menestyvänsä, koska ovat valmiita mullistamaan ajatusmaailmansa ja metodinsa. He ovat niitä, jotka käynnistävät liikettä, ilmiöitä ja puheenaiheita. He ovat päättäneet pysyä edellä muita.

Ohjelmistokehitys ja liiketoiminnan digitalisointi

RD Velho - Myynnin raportoinnin työkalu, intranet ja toiminnan käsikirja Familar - Laadunhallinnan ohjelmisto Suomen Videokoulutus - Videokoulutusalusta SVEA Ekonomi - TUPAS-tunnistautuminen mobiilivarmennetta hyödyntäen All-Rounders - Toiminnanohjaus KPA Unicon - Extranet asiakkuusportaali Piako - Tuotekonfiguraattori Vuokatti-Sport - Varausjärjestelmä Vinke - Digitaalinen palvelu Profile Vehicles - Tuotekonfiguraattori NAPS - Tuotekonfiguraattori Helsingin Allergia- ja Astamayhdistys Ry - Digitaalinen palvelu Mestar Oy - Viestintäjärjestelmä OPR-Finance Oy - Lainanhakuprosessi Saurum Oy - Jälleenmyyjäportaali Interaktiivinen kyselytyökalu lääketeollisuuteen Tukkuliikkeen toiminnanohjaus ja extranet palvelu

Verkkosivut

KPA Unicon JOT Automation Jeemly SKJ Lahti Events Oy - JWSC 2019 Vuokatti-Sport Mylab Oy Beneq OPR-Finance Oy

Kampanjat ja erikoistoteutukset

Markkinoinnin automaatio

Omenahotellit Esteettisen Hammashoidon klinikka

Haluat kasvattaa bisnestäsi.
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille, jossa ymmärrämme ja analysoimme haasteesi sekä siihen parhaiten vastaavat mahdollisuudet.

Kartoitus ei sido sinua mihinkään, vaan sen jälkeen päätät itse, haluatko meiltä näkemystämme vastaavan tarjouksen. Reilua, eikö totta?