Suomen Videokoulutus – Videokoulutusalusta

Videokoulutus.fi -sivuston kautta voit sekä osallistua tai kouluttaa kätevästi etänä. Sivuston kautta voit osallistua kolmen tyyppisiin koulutuksiin, joissa kaikissa video on hyvin olennainen koulutuksen elementti: 1) voit osallistua videokoulutuksiin eli tiettyyn aikaan sidottuihin verkkokoulutuksiin (näitä voidaan kutsua myös live-striimeiksi tai webinaareiksi) 2) katsoa videotallenteita ja 3) osallistua verkkokursseihin (verkkokurssit ovat pidempikestoisia koulutuskokonaisuuksia).

  • Tapahtumastiimaus
  • Webinaarit (ja tallenteet)
  • Verkkokurssipaketit
  • Kuolutusten pitäminen verkkoalustalla

Tapahtumastriimaus tarkoittaa reaaliaikaisen lähetyksen tekemistä tapahtumastanne. Webinaarit ja tallenteet tehdään videokoulutuksen webinaaristudiolla Helsingissä.

Ohjelmistokehitys

Toteutamme selaimessa ja mobiilissa toimivia digitaalisia palveluita ja tuotteita kuten Koulutusalustoja, Mobiilisovelluksia, Palvelualustoja, Digitaalisten tuotteiden myyntialustoja, Toiminnanohjausjärjestelmiä, Asiakkuundenhallintajärjestelmiä, CRM-työkaluja, Työajanhallintasovelluksia sekä Viestintäalustoja.

Lue lisää

Suunnittelu ja konseptointi

Digitaalisten palveluiden ja tuotteiden suunnittelu ja konseptointi

Lue lisää

Liiketoiminta-
prosessien digitalisointi

Liiketoimintaprosessien digitalisointi luo pohjan yrityksesi kasvulle haastamalla vanhat toimintamallit uusilla, digitaalisilla ratkaisuilla.

Lue lisää