Naps Solar Systems Oy – Tuotekonfiguraattori

Miten selvität asuntoosi sopivan aurinkosähköjärjestelmän?

Aihe tuntuu olevan varsin vaikea hahmottaa ja muuttujia on valtava määrä valittaessa järjestelmää. Asiakkaamme Naps Solar Systems tarjoaa juuri näitä ratkaisuja ja mietimmekin yhdessä heidän kanssaan miten lähestymistä voisi helpottaa.

Naps:lla asiantuntijatiedosta ei ole puutetta, mutta miten sen voisi muokata kuluttajalle mahdollisimman helppoon muotoon? Päätimme yhdessä rakentaa konfiguraattorin, jolla kuluttaja voi selvittää itselleen sopivan järjestelmän.

  • Syötä kotiosoitteesi ja näytöllesi ilmestyy karttanäkymä.
  • Etsi oman talosi katto
  • Klikkaa korkeus ja leveys katon päälle
  • Anna vuotuinen energiankulutuksesi TAI jos et tiedä niin ohita
  • Haluatko aurinkopaneelit pysty- vai vaaka-asentoon?
  • Jatka -> näet paljonko energiaa paneelit tuottavat ja mitä sillä energiamäärällä voisi tehdä
Aurinkosähköjärjestelmän tuottama energia
  • Pyydä tarjous – saat tarkan ehdotuksen kustannuksista ja asennusaikataulusta

Sopivan aurinkosähköjärjestelmän selvittäminen on nyt helppoa ja etenkin järjestelmän tuottama energiamäärä on erittäin havainnollinen.

Olisiko teidän yritykselle hyötyä konfiguraattorista, joka helpottaisi asiakkaan toimintaa? Tutustu muihin tekemiimme ratkaisuihin tästä.

Ohjelmistokehitys

Toteutamme selaimessa ja mobiilissa toimivia digitaalisia palveluita ja tuotteita kuten Koulutusalustoja, Mobiilisovelluksia, Palvelualustoja, Digitaalisten tuotteiden myyntialustoja, Toiminnanohjausjärjestelmiä, Asiakkuundenhallintajärjestelmiä, CRM-työkaluja, Työajanhallintasovelluksia sekä Viestintäalustoja.

Lue lisää

Suunnittelu ja konseptointi

Digitaalisten palveluiden ja tuotteiden suunnittelu ja konseptointi

Lue lisää

Liiketoiminta-
prosessien digitalisointi

Liiketoimintaprosessien digitalisointi luo pohjan yrityksesi kasvulle haastamalla vanhat toimintamallit uusilla, digitaalisilla ratkaisuilla.

Lue lisää