WordPress on avoimeen lähdekoodiin perustuva julkaisujärjestelmä, jonka vahvuuksia käyttävät lukuisat verkkopalvelut ja uutispalvelut. Syitä lisenssimaksuttoman WordPress sisällönhallintajärjestelmän suosioon on paljon.

  • Yksinkertaisuus, vaivattomuus ja käyttömukavuus.
  • Laajennettavissa ja räätälöitävissä lisäosilla.
  • Hyvän kansainvälisen kehittäjäyhteisön jatkuva kehitystyö.
  • Loistava hakukonenäkyvyys ja tietoturva.
  • Teknisesti optimoitu parhaaseen suorituskykyyn

Toteutamme WordPress -sivustot vahvalla kokemuksella. Kauttamme saat WordPress -toteutuksen lisäksi WordPress –ylläpitoa.

Tuloksellinen verkkosivusto kytkeytyy yrityksesi liiketoimintaan ja strategiaan. Verkkosivustot ovat muutakin kuin tiedotuskanava ja brändimielikuvan vahvistaja. Oikein suunniteltuna verkkosivustot tuovat lisäarvoa asiakkaalle sekä toimii mukana yrityksen prosesseissa.

Suunnittelumme pohjautuu aina asiakkaan todelliseen tarpeeseen. Kartoitamme alussa yrityksen liiketoiminnan ja suunnittelemme verkkosivustot tukemaan liiketoimintaa.

Verkkosivustoihin kuuluu myös intra– ja extranet ratkaisut.

Toteutettuja verkkosivustoja

 

Tekninen hakukoneoptimointi

Kaikki toteuttamamme verkkosivustot ja palvelut ovat teknisesti hakukoneoptimoituja. Tällä tarkoitetaan sitä, että sivustolta löytyy tarvittavat avainsanat, selitteet ja muut tagit. Hakukoneoptimoiduilla sivuilla esimerkiksi sivuston jako sosiaaliseen mediaan kuten Facebookiin mahdollistaa aina oikean sisällön näyttämisen jaossa.

Testaamme sivustonne ennen ja jälkeen julkaisua ja annamme testausraportin asiakkaalle jossa mahdollisia kehityskohteita huomiodaan. Teemme myös tarvittavat muutokset ja huomioimme puutteet mikäli sellaisia ilmenee.

Responsiivinen verkkosivusto

Responsiivinen suunnittelu mahdollistaa sen, että verkkosivu skaalautuu eli mukautuu sopivaan kokoon eri päätelaitteilla katsottaessa. Tällöin katsojalle näytetään eri päätelaitteelle optimoitua sisältöä muodossa, joka toimii eri näytön leveyksillä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että isolla näytöllä esimerkiksi uutisia voi olla kolme palstaa vierekkäin, tabletilla kaksi ja matkapuhelimella yksi. Sisällöntuottajan kannalta on tehokasta ja helpointa tarjota tarkalleen sama sisältö eri päätelaitteille. Responsiivinen suunnittelu takaa sen, että sisältö näytetään sopivassa järjestyksessä ja muodossa eri laitteilla. Toteutamme kaikki verkkosivustomme mobile first periaatteella, jolloin sivusto skaalautuu kaikille mahdollisille päätelaitteille pienistä isoihin.

WordPress

WordPressin avoin lähdekoodi mahdollistaa nopean ja vakaan kehityksen pitkälle tulevaisuuteen.
WordPress julkaisujärjestelmän hyvinä puolina mainittakoon sen tietoturvallisuus, pitkäaikainen kehityskaari ja helppokäyttöisyys.

WordPress kehittäjiä löytyy maailmasta ja Suomesta miljoonia. Vaikkakin, WordPress:llä on ollut huono maine ja se on tunnettu blogijärjestelmänä, se ei enää tänäpäivänä päde. WordPress julkaisujärjestelmää käytetään n. 26% kaikista maailman verkkosivusto- ja verkkokauppa toteutuksista käyttäen WooCommerce lisäosaa.

Järjestelmällä ei tehdä enää pieniä verkkosivuja. Näistä esimerkkinä Suomalainen almamedia.fi, joka on Suomen suurin uutissivusto ja WordPress multisite -toteutus. Maailmalla tunnettuja suuria WordPress-sivustoja on mm. TechCrunch, The New Yorker, BBC America, Sony Music ja Bloomberg Professional.

WordPress on laajennattavuudeltaan omaa luokkaansa. Integraatioiden tekeminen onnistuu siihen kuten mihin tahansa CMS järjestelmään, ellei jopa vaivattomimmin. Mainittakoon, että olemme tehneet mm. PayTrail, Netvisor (laskutus) ja useampaan toiminnanhallinta (ERP) järjestelmään integraatioita.

WordPressin oma sisäänrakennettu rajapinta (API) antaa myös vapaat kädet ulkopuolisille integraatioille, josta järjestelmän sisältöjä voidaan hallita muualta. Tälläiset Headless -toteutukset onnistuvat myös meiltä.