WooCommerce -verkkokaupat

Toteutamme verkkokauppoja suosituille WordPress -sisällönhallintajärjestelmälle käyttäen WooCommerce lisäosaa. Avoimen lähdekoodin WordPress ja WooCommerce on skaalautuva ja monikanavainen alusta verkkokaupoille. WooCommerce -verkkokauppa-alustalla on toteutettu satojatuhansia verkkokauppoja maailmanlaajuisesti, ja sitä kehittää tuhansia asiantuntijoita ympäri maailman. WooCommerce ja WordPress ovat täysin skaalautuvia resposiivisiin toteutuksiin, joten mobiilisurffaajatkaan eivät jää ilman ostoksia

Mobiilissa toimiva verkkokauppa

Resposiivinen suunnittelu mahdollistaa sen, että verkkokauppa skaalautuu eli mukautuu sopivaan kokoon eri päätelaitteilla katsottaessa. Tällöin katsojalle näytetään eri päätelaitteelle optimoitua sisältöä muodossa, joka toimii eri näytön leveyksillä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että isolla näytöllä esimerkiksi tuotteita voi olla kolme palstaa vierekkäin, tabletilla kaksi ja matkapuhelimella yksi. Sisällöntuottajan kannalta on tehokasta ja helpointa tarjota tarkalleen sama sisältö eri päätelaitteille. Responsiivinen suunnittelu takaa sen, että sisältö näytetään sopivassa järjestyksessä ja muodossa eri laitteilla.

Rajapinnat

Toteutamme myös integraatioita eri sovellusten välille, joten sama projekti voi pitää sisällään myös rajapintatoteutukset esimerkiksi ERP -järjestelmiin.

Haluat kasvattaa bisnestäsi.
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille, jossa ymmärrämme ja analysoimme haasteesi sekä siihen parhaiten vastaavat mahdollisuudet.

Kartoitus ei sido sinua mihinkään, vaan sen jälkeen päätät itse, haluatko meiltä näkemystämme vastaavan tarjouksen. Reilua, eikö totta?