Intranet ratkaisut sisäisiin prosesseihin

Organisaation sisäiseen käyttöön tai muille rajatuille käyttäjäryhmille tarkoitetut Intranet -palvelut rakennetaan yleensä tukemaan spesifisiä prosesseja tai tarpeita.

Tällaisia ovat esimerkiksi

  • organisaation sisäisen tiedon jakaminen,
  • sisäiset mittarit,
  • henkilöstöhallinnon käytännöt,
  • perehdyttämisprosessit,
  • sisäinen laadunvalvonta,
  • poikkeamaseuranta sekä
  • sisäisen koulutusmateriaalin hallinta

Yleisesti Intranet -palvelut rakentuvat organisaation tai ryhmän kulttuurin ympärille. Meille tärkeää on auttaa asiakkaitamme luomaan juuri heidän kulttuuriin ja organisaatioon sopiva ratkaisu. Toteutamme niin suuria kuin pieniäkin Intranet -palveluita ja tarvittaessa yhdistämme palvelut muihin sisäisiin tai ulkoisiin järjestelmiin.

Haluat kasvattaa bisnestäsi.
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille, jossa ymmärrämme ja analysoimme haasteesi sekä siihen parhaiten vastaavat mahdollisuudet.

Kartoitus ei sido sinua mihinkään, vaan sen jälkeen päätät itse, haluatko meiltä näkemystämme vastaavan tarjouksen. Reilua, eikö totta?
Ohjelmistokehitys

Toteutamme selaimessa ja mobiilissa toimivia digitaalisia palveluita ja tuotteita kuten Koulutusalustoja, Mobiilisovelluksia, Palvelualustoja, Digitaalisten tuotteiden myyntialustoja, Toiminnanohjausjärjestelmiä, Asiakkuundenhallintajärjestelmiä, CRM-työkaluja, Työajanhallintasovelluksia sekä Viestintäalustoja.

Lue lisää

Suunnittelu ja konseptointi

Digitaalisten palveluiden ja tuotteiden suunnittelu ja konseptointi

Lue lisää

Liiketoiminta-
prosessien digitalisointi

Liiketoimintaprosessien digitalisointi luo pohjan yrityksesi kasvulle haastamalla vanhat toimintamallit uusilla, digitaalisilla ratkaisuilla.

Lue lisää