Integraatioiden tarkoituksena on tuottaa lisäarvoa ja säästöjä yritykselle siirtämällä tietoa automaattisesti järjestelmästä toiseen.

Integraatiot keskeisessä roolissa nykyajan sähköisissä prosesseissa

Järjestelmien integrointi on yrityksille nykypäivänä tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Yrityksillä on käytössä jopa kymmeniä erilaisia järjestelmiä. Monestakaan ei voida luopua, joten niiden integrointi (yhteen liittäminen) laajemmaksi kokonaisuudeksi on kannattavan liiketoiminnan edellytys.

Olemme toteuttaneet integraatioita ja rajapintoja mm. seuraaviin palveluihin ja sovelluksiin:

Integraatiot ovat yleensä rajapintojen kautta, näistä teknisimpiä termejä käyttäen suosituimpia ovat REST ja Web Service (SOAP) rajapinnat.

Integraatiolla yhdistetään erillisiä järjestelmiä

Migraatiot, tiedon käsittely ja tiedon rikastaminen

Tietoa saa nykypäivänä monessa muodossa. Pystymme muokkaamaan tiedon uuteen tai vanhaan järjestelmään monissa eri muodoissa automaattisesti. Yleisimpiä tietolähteitä ovat mm. CSV, Excel, SQL, XML, JSON yms. joista voimme käsitellä ja rikastaa tiedon tarpeiden mukaan.

Tunnistautuminen ja sähköinen allekirjoitus

Tupas, Signicat

Verkkomaksut

Maksurajapinnan avulla toteutetaan maksaminen verkkopalveluissa. Maksurajapintoja tarjoaa esimerkiksi PayPal, suomalaiset pankit ja PayTrail. Lähimaksaminen mobiililaitteilla on nykyään jo arkipäivää ja onnistuu monissa paikoissa. Mobiilimaksamisen ratkaisumalleja voivat soveltaa esimerkiksi RFID-tiketit, kassapäätteet, kortinlukijat, parkkimaksut, bussikuljetukset, jne.

Laskutus ja rahoitus

Toiminnanohjaus- ja verkkokauppajärjestelmien liittäminen osaksi automaattista laskutusta tai kirjanpitoa.