Integraatioiden tarkoituksena on tuottaa lisäarvoa ja säästöjä yritykselle siirtämällä tietoa automaattisesti järjestelmästä toiseen.

Integraatiot keskeisessä roolissa nykyajan sähköisissä prosesseissa

Järjestelmien integrointi on yrityksille nykypäivänä tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Yrityksillä on käytössä kymmeniä, jopa satoja erilaisia vanhoja pitkäaikaisessa käytössä olleita ja korkeakustanteisia sovelluksia. Sen vuoksi järjestelmien integrointi laajempana kokonaisuutena on kannattavan liiketoiminnan edellytys.

Olemme toteuttaneet integraatioita ja rajapintoja mm. seuraaviin palveluihin ja sovelluksiin: Visma Netvisor, Pipedrive, Zoho CRM, OP, Trafi, Maventa, Paytrail, PayPal, SVEA Webpay, Asiakastieto, Soliditet, NationBuilder, HubSpot, Visma Severa, Tupas, Signicat, Nexmo ja monia muita.

Integraatiot ovat yleensä rajapintojen kautta, näistä teknisimpiä termejä käyttäen suosituimpia ovat REST ja Web Service (SOAP) rajapinnat.

Migraatiot, tiedon käsittely ja tiedon rikastaminen

Tietoa saa nykypäivänä monessa muodossa. Pystymme käsittelemään tiedon uuteen tai vanhaan järjestelmään monissa eri muodoissa automaattisesti. Yleisimpiä tietolähteitä ovat mm. CSV, Excel, SQL, XML, JSON yms. joista voimme käsitellä ja rikastaa tiedon tarpeiden mukaan.

Tunnistautuminen ja sähköinen allekirjoitus

Tupas, Signicat

Verkkomaksut

Maksurajapinnan avulla mahdollistetaan mm. verkkopalveluiden tilauksien maksaminen. Maksurajapinnan tarjoaa esimerkiksi PayPal, suomalaiset pankit tai PayTrail. Lähimaksaminen mobiililaitteilla on nykyään jo arkipäivää ja onnistuu monissa paikoissa. Mobiilimaksamisen ratkaisumalleja voivat soveltaa esimerkiksi RFID-tiketit, kassapäätteet, kortinlukijat, parkkimaksut, bussikuljetukset, jne.

Laskutus ja rahoitus

Toiminnanohjaus- ja verkkokauppajärjestelmien liittäminen osaksi automaattista laskutusta tai kirjanpitoa.