Oddy Tech on perustettu jo vuonna 2006. Yrityksen aikaisemmat nimet olivat IT Systems ja Brave Digital, mutta yhtiö on säilynyt kokoajan samana.

Yrityksen kivijalkana ovat aina toimineet tekijät. Osa heistä onkin säilynyt mukana lähes alusta asti. Jukka hyppäsi yritykseen mukaan vuonna 2015 tuoden mukanaan lähes 20 vuoden kokemuksen b2b myynnistä ja liiketoiminnasta.

Haluamme antaa kokemuksemme ja näkemyksemme yrityksesi käyttöön ja luoda liiketoimintaasi mitattavaa kasvua.

Tarjoamme keinot myynnin, sisäisten prosessien, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tulokselliseen kehitykseen. Teemme sen toimimalla rohkeana suunnannäyttäjänä alati muuttuvassa maailmassa sekä luottamalla avoimuuden voimaan niin hinnoittelussa, tuloksissa, työtavoissa, sopimuksissa kuin teknisissä ratkaisuissakin.

Siten rakennamme avoimempaa, läpinäkyvämpää ja ymmärrettävämpää digitaalista maailmaa.

Näkemyksellinen, isokuva

Kulttuurimme

Oddy Tech:llä ihmiset tulevat aina ensin: olemme ihmisiä, teemme töitä ihmisille ja tavoitamme ihmisiä.

Meillä työskentelee verrattoman kirjava joukko eri taustoista tulevia asiantuntijoita. Se on meille rikkaus, jonka ansiosta voimme tarjota laaja-alaisimman näkemyksen asiakkaillemme. Siksi etsimme joukkoomme alansa parhaita osaajia sukupuoleen, kulttuuriin, kansallisuuteen, uskontoon, ihonväriin, suuntautumiseen, ideologiaan tai musiikkimakuun katsomatta.

Meitä yhdistää kyky ymmärtää liiketoimintaa ja kiinnostua asiakkaan haasteista. Ne tempaisevat mukaansa ja pääsemme hommiin.

Vahvuuksiamme ovat myynnillisyys, liiketoimintalähtöisyys, laaja digitaalisen pelikentän ymmärrys, avoin toimintatapa sekä ketteryys.

Olemme tekki-ihmisiä, joiden kanssa voi puhua!

Meillä jokaisella tekijällä on oma vahvuus, yksi on visuaalinen, toinen puhuu binääriä, kolmas ei puhu ollenkaan ja neljäs elää matrixissa. Arvostamme kaikkia tekijöitämme ja se näkyy myös kulttuurissamme.

 Arvomme

Näin toimimme

  • Mahdollisuuksien mukaan toteutettu avoimella lähdekoodilla
  • Ei meihin sitovia sopimuksia
  • Synnyttämämme lisäarvo on täysin asiakkaan omaisuutta
  • Me menestymme, kun asiakkaamme menestyvät