Tehtävämme on luoda liiketoiminnastasi mitattavaa menestystä. Tarjoamme sekä näkemyksen että keinot sisäisten prosessien, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tulokselliseen digitaaliseen kehitykseen. Teemme sen toimimalla rohkeana suunnannäyttäjänä alati muuttuvassa maailmassa sekä luottamalla avoimuuden voimaan hinnoittelussa, tuloksissa, työtavoissa, sopimuksissa ja teknisissä ratkaisuissa.

Siten rakennamme avoimempaa, läpinäkyvämpää ja ymmärrettävämpää digitaalista maailmaa.

Kulttuurimme

Oddy Tech:llä ihmiset tulevat aina ensin: olemme ihmisiä, teemme töitä ihmisille, tavoitamme ihmisiä.

Meillä työskentelee verrattoman kirjava joukko eri taustoista tulevia asiantuntijoita. Se on meille rikkaus, jonka ansiosta voimme tarjota laaja-alaisimman näkemyksen asiakkaillemme. Siksi etsimme joukkoomme alansa parhaita osaajia sukupuoleen, kulttuuriin, kansallisuuteen, uskontoon, ihonväriin, suuntautumiseen, ideologiaan ja musiikkimakuun katsomatta.

Meitä yhdistää kyky innostua. Se tempaisee tekijän mukaansa ja ruokkii unelmia, joissa luovuus kukoistaa. Ja tässä mielentilassa pääsemme hommiin.

Vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöisyys, avoin toimintatapa, ketteryys sekä sopimusriippumaton palvelu.

Olemme tekki-ihmisiä, joiden kanssa voi puhua!

Meillä jokaisella tekijällä on oma vahvuus, yksi on visuaalinen, toinen puhuu binääriä, kolmas ei puhu ollenkaan ja neljäs elää matrixissa. Arvostamme kaikkia tekijöitämme ja se näkyy myös kulttuurissamme.  

Jutellaanko?

Arvomme

Näin toimimme

  • Mahdollisuuksien mukaan toteutettu avoimella lähdekoodilla.
  • Ei meihin sitovia sopimuksia.
  • Synnyttämämme lisäarvo on täysin asiakkaan omaisuutta.
  • Me menestymme jos asiakkaamme menestyvät.