Avoin ja reilu kumppani
digitalisaatioon

Miksi valita Oddy Tech kumppaniksi?

Pidämme aina huolta asiakkaan oikeuksista emmekä sido asiakasta itseemme. Luovutamme pääsääntöisesti aina oikeuden lähdekoodin käyttöön ja jatkokehitykseen asiakkaalle.

Asiakassuhteemme eivät ole tyypillisiä tilaaja-toimittaja-suhteita, vaan kyseessä on ennemminkin projektin yhdessä eteenpäin kuljettaminen. Suuri osa asiakkuuksistamme on monivuotisia ja esimerkiksi verkkopalvelun kehityksestä alkanut kumppanuus on usein laajentunut kattamaan analytiikkaa ja sisäisten prosessien digitalisointia.

Simplicity in Complexity.

Kaiken tekemisemme lähtökohtana on yksinkertaisuus ja läpinäkyvyys. Näytämme reaaliaikaisesti ja ymmärrettävästi toteutettavan palvelun edistymisen. Asiakkaanamme ymmärrät, mitä teemme ja miksi. "Meidän voittomme on saada asiakas tyytyväiseksi”.

Palvelumme vastaavat modernin maailman digitaalisten palveluiden kehitystarpeet aina konseptoinnista ylläpitoon ja jatkokehitykseen.

Tehosta liiketoimintaa digitaalisten prosessien avulla.

Oddy Tech auttaa asiakkaitaan tehostamaan liiketoimintaa digitaalisten prosessien avulla, luomaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia digin avulla sekä järkeistämään yrityksen sovellusarkkitehtuuria avoimen lähdekoodin ohjelmistokehityksellä.

Palvelumme koostuvat:

  • Digitaalisten palveluiden suunnittelusta ja konseptoinnista
  • Verkkosivustojen ja verkkokauppojen toteutuksesta
  • Verkkosovellusten ja mobiilisovellusten toteutuksesta
  • Analytiikka ja ylläpitopalveluista