Oddy Tech
on avoin ja reilu
ohjelmistokehityksen sekä
digitalisaation kumppani.

Miksi valita Oddy Tech?

Oddy Tech auttaa asiakkaitaan tehostamaan liiketoimintaa digitaalisten prosessien avulla, luomaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia digin avulla sekä järkeistämään yrityksen sovellusarkkitehtuuria avoimen lähdekoodin ohjelmistokehityksellä.

Pidämme aina huolta asiakkaan oikeuksista emmekä sido asiakasta itseemme. Luovutamme pääsääntöisesti aina oikeuden lähdekoodin käyttöön ja jatkokehitykseen asiakkaalle.

Asiakassuhteemme eivät ole tyypillisiä tilaaja-toimittaja-suhteita, vaan kyseessä on ennemminkin projektin yhdessä eteenpäin kuljettaminen. Suuri osa asiakkuuksistamme on monivuotisia ja esimerkiksi verkkopalvelun kehityksestä alkanut kumppanuus on usein laajentunut kattamaan analytiikkaa ja sisäisten prosessien digitalisointia.

Miksi valita Oddy Tech?
Simplicity in Complexity

Simplicity in Complexity.

Kaiken tekemisemme lähtökohtana on yksinkertaisuus ja läpinäkyvyys. Näytämme reaaliaikaisesti ja ymmärrettävästi toteutettavan palvelun edistymisen. Asiakkaanamme ymmärrät, mitä teemme ja miksi. "Meidän voittomme on saada asiakas tyytyväiseksi".

Palvelumme vastaavat modernin maailman digitaalisten palveluiden kehitystarpeet aina konseptoinnista ylläpitoon ja jatkokehitykseen.

Helpotamme arkeasi, kun kaikki digitaaliseen palveluun liittyvä hoidetaan saman katon alta. Palvelumme koostuvat:

  • Digitaalisten palveluiden suunnittelusta ja konseptoinnista
  • Verkkosivustojen ja verkkokauppojen toteutuksesta
  • Verkkosovellusten ja mobiilisovellusten toteutuksesta
  • Analytiikka ja ylläpitopalveluista