Avoin ohjelmistokehityksen
ja digitalisaation kumppani.

Tehtävämme on luoda liiketoiminnastasi mitattavaa menestystä. Tarjoamme sekä näkemyksen että keinot sisäisten prosessien, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tulokselliseen digitaaliseen kehitykseen.

Tutustu meihin

Liiketoiminta-
prosessien digitalisointi

Liiketoimintaprosessien digitalisointi luo pohjan yrityksesi kasvulle haastamalla vanhat toimintamallit uusilla, digitaalisilla ratkaisuilla. Mietimme, mittaamme sekä määrittelemme, miten digitalisaatio tulee muuttamaan yrityksesi liiketoimintaa ja millaisia uusia bisnesmahdollisuuksia se tarjoaa yrityksellesi.

Tutustu

Ohjelmistokehitys

Toteutamme selaimessa ja mobiilissa toimivia digitaalisia palveluita ja tuotteita kuten Koulutusalustoja, Mobiilisovelluksia, Palvelualustoja, Digitaalisten tuotteiden myyntialustoja, Toiminnanohjausjärjestelmiä, Asiakkuundenhallintajärjestelmiä, CRM-työkaluja, Työajanhallintasovelluksia sekäViestintäalustoja.

Tutustu

Suunnittelu ja konseptointi

Digitaalisten palveluiden ja tuotteiden suunnittelu ja konseptointi. Suunnittelupalvelumme kattavat: konseptoinnin ja tavoitteet, analyysit ja analytiikan, käyttäjäpolut ja käyttötapaukset, MVP vaatimusmäärittely, visuaaliset protomallit, rautalangat sekä digitaalisten palveluiden muotoilun..

Tutustu

Referenssejä

Katso kaikki

Viestijärjestelmä kriisi- ja päivittäisviestintään

Todella helppokäyttöinen ja nopea työkalu yrityksen ja yhteisöjen viestintään.

Tutustu

Leadsilla nappaat uusia B2B liidejä

Uusia B2B liidejä tunnistamalla yrityset verkkosivuston liikenteestä.

Tutustu