Digitaalinen uudistuminen

Kasvu vaatii jatkuvaa uudistumista

Digitaalinen uudistuminen mahdollistaa kasvun

Digitaalinen uudistuminen vaatii rohkeutta

Digitaalinen uudistuminen voi tapahtua monella tavalla. Meidän intohimomme on tarjota teille uudistus, joka tuottaa mitattavaa myyntiä ja kasvua. Uudistamme verkkosivuja, verkkokauppoja, integroimme järjestelmiä toisiinsa ja teemmepä tarvittaessa myös mobiiliapplikaatioita. Mistä teidän uudistuminen aloitetaan?

Nettisivut yritykselle
Palveluna
Verkkokauppa yritykselle
Palveluna
Integraatiot
Applikaatio
digitaalinen_uudistuminen_oddy tech

Kumppanuus palveluna

Kumppanuus sen oikeassa merkityksessä

Ylivoimaisesti tyytyväisimmät asiakkaamme ovat niitä, joiden kanssa teemme kuukausittain töitä. Annamme kokemuksemme ja näkemyksemme asiakkaille käyttöön ja valjastamme ne asiakkaan eduksi.

Tuotamme nettisivuja ja verkkokauppoja palveluna, jolloin olemme jatkuvasti asiakkaan kanssa viemässä palveluita eteenpäin. Kuukausittaisissa statuspalvereissa kerromme mitä parannuksia olemme edellisessä kuussa tehneet ja mitä ehdotamme seuraavaksi tehtäväksi. Toki asiakkaan omat toiveet laitetaan meidän ehdotusten edelle. Tarkastelemalla nettisivujen tai verkkokaupan analytiikkaa on helppo perustella asiakkaalle millaisia muutoksia palveluihin kannattaa seuraavaksi tehdä sekä miten nämä vaikuttavat asiakkaan myyntiin.

Tehdään nettisivut palveluna

Nettisivut yritykselle palveluna

Parhaimmillaan nettisivut päivittyvät ja parantuvat jatkuvasti tuottaen yhteydenottoja ja kauppaa. Saan ne meiltä palveluna!

Verkkokauppa yritykselle palveluna

Parhaimmillaan verkkokauppa päivitttyy ja parantuu jatkuvasti tuottaen lisää kauppaa. Meiltä saat sen palveluna!

Integraatiot

Yhdistetään järjestelmiä ja laitetaan tieto liikkumaan automaattisesti kahden tai useamman järjestelmän välillä

Nyt uudistutaan!

Laita viestiä, niin jutellaan lisää!