Faktoja ymmärrettävässä muodossa

Tiedänkö kuka verkkosivuillamme vierailee, mitä hän sieltä etsii ja löytääkö hän etsimänsä?

Ollaanko tämän hetkiseen sivustoon tyytyväisiä vai pitäisikö tehdä joitain? Mitä?

Analytiikka: yrityksesi suunnannäyttäjä digitaalisella alustalla. Jotta tämä suunnannäyttäjä pystyy toimimaan parhaalla mahdollisella kapasiteetilla, se täytyy olla asennettuna oikein ja sen sanatonta viestiä pitää osata tulkita. Yksinkertaista, eikö? Tämä luotsi tykkää luvuista, ei koskaan valehtele eikä vääristele asioiden todellisia puolia ja mikä parasta, ei anna omien ennakkoasenteidensa vaikuttaa lopputulokseen. Datastudion avulla analytiikkafakta tuodaan visuaalisessa ja selkeässä muodossa dashboardiin, eikä tämäkään vaadi kuin asian osaavan henkilön.

Ilman oikein asennettua analytiikka verkkosivustolle on kuin suunnistamista metsässä ilman karttaa. Ihmisillä on taipumus tehdä päätöksiä ja oletuksia omien mielikuviensa ja mieltymyksiensä perusteella. Olet varmasti törmännyt esimerkiksi parisuhteessa tilanteeseen, jossa luulet tietäväsi mitä toinen ajattelee. Olet ikään kuin ajatellut toisen puolesta, toiminut omien ajatustesi ja ennakkoluulojesi pohjalta, joka onkin osoittautunut aivan vääräksi ratkaisuksi. Jälkeenpäin olet ehkä kysäissyt itseltäsi, olisiko ollut järkevämpää ja helpompaa kysyä toiselta ennemmin kuin olettaa tietävänsä jo entuudestaan hänen vastauksensa?

Surffailemme sujuvasti sivustolta toiselle, vertailemme tuotteita, hintoja ja milloin mitäkin ja jätämme itsestämme tuhansiin eri paikkoihin muistijälkiä surffailustamme. Olisiko yrityksen kannalta ehkä kiinnostavaa saada juuri tuota dataa omiin käsiinsä? Kuka yrityksemme sivustolla kävi, mitä hän siellä teki, löysikö hän etsimänsä ja tulikohan hän sivustolle vielä uudelleen?

Kuka näki yrityksemme mainoksen ja mitä he sen jälkeen tekivät? Osasimmeko tehdä oikeat ratkaisut mainonnan tai verkkosivujen uusimisen suhteen? Jos nämä asiat mietityttävät ja pidät niitä järkevinä tietoina, anna meidän auttaa löytämään tuo tieto ja tarvittaessa tulkitsemaan sitä. On ihan ok, jos analytiikan tulkitseminen tuntuu rakettitieteeltä, mutta asiantuntijalle sitä se ei ole.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu asiakkaisiimme
Tutustu palveluihimme