Ota yhteyttä

Uusi kooditiimin vetäjä!

Voitte arvata, että uuden kooditiimin vetäjän rekryäminen ei ole maailman helpoin homma. Loistava mahdollisuus tietysti miettiä uutta suuntaa ja uudenlaista tapaa tekemiselle.

Olipa hienoa saada erittäin hyviä kandidaatteja innostumaan avoimesta paikastamme. Laaja mielenkiinto mahdollisti juuri oikean henkilön ja persoonan valitsemisen. Olen erittäin tyytyväinen saadessani esitellä teille uuden tekijämme Matin!

Matille on karttunut jo paljon työkokemusta ohjelmistokehityksen projekteista ja esimiestöistä. Edellisenä työnantajana toimi Solenovo ja siellä Matti toimi CTO roolissa.

Matti aloittaa työt ma 2.11.2020 nimikkeellä Head of Software Development.

Matti persoonana

Matti asuu puolisonsa kanssa Joensuussa ja kotona häärii myös kissat Maisa ja Nala. Vapaa-ajalla monipuolinen liikunta ja tietokonepelit tarjoavat hyvää vastapainoa koodaamiselle.

Matti innostuu helposti uusista asioista ja haluaa perehtyä hyvinkin syvällisesti uusiin aluevaltauksiin.

Itseään Matti kuvaa rauhalliseksi, avoimeksi, rehelliseksi ja myös hankalista asioista keskustelevaksi.

Arvoja ja saavutuksia

Perkasimme Matin aikaisempaa työuraa ja keskustelimme asioista, joista hän kokee erityistä ylpeyttä. Monet asioista ovat myös meidän yrityksemme arvostamia, joten yhteiselle arvopohjalle on loistava perusta.

Tässä muutamia juttuja: organisaation kulttuuri muutos avoimemmaksi, kolleegoiden tukeminen ja yhteistyö, halu tuntea ylpeyttä toteutetuista ratkaisuista ja niiden korkeasta teknisestä laadusta sekä henkilöstön hyvinvoinnin ja jaksamisen huomioiminen.

Edessämme on paljon uuden oppimista, vanhasta luopumista ja hienoja onnistumisia. Toivotamme sinut vilpittömästi tervetulleeksi porukkaamme ja odotamme innolla yhteistä matkaamme!

Oddy Tech -porukka

Avainsanat

Rekry
Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by