Ota yhteyttä

Tervetuloa remmiin Kaisa!

Olen erittäin tyytyväinen saadessani esitellä teille uuden koodarimme Kaisan! Kun taidot, asenne ja persoona osuvat kohdalleen on valinta helppoa.

Kaisalle on karttunut jo paljon työkokemusta ohjelmistokehityksen parissa. Edellisenä työnantajana toimi Broman Group ja siellä hänen taitavissa käsissään kehittyi monenkin käyttämä Motonetin verkkokauppa. Verkkokaupan kehitystä kertyi yli kahdeksan vuotta, joten arvostamaani pitkäjänteisyyttä löytyy!

Ensimmäinen kontakti

Saimme kiitettävän määrän hakemuksia avoimiin koodari -hakuihimme. Kieltämättä Kaisan hakemus nousi niistä esille. Meille haki naiskoodari! En halua, että asia saa väärää sävyä. Naiskoodareita on vaan liian vähän!

Erilaiset persoonat ja sukupuolet tuovat työyhteisöön sitä tervettä näkökulmien vaihtelua ja uudenlaisia tapoja ratkaista nousevia haasteita.

Heti ensimmäinen keskustelu antoi Kaisasta positiivisen ja osaavan kuvan. Itselleni tärkeitä asioita oli myös kuulla työn ulkopuolisista mielenkiinnon kohteista, joita Kaisalla ovat sarjakuvien piirtäminen ja retkeily.

Yhteinen matka alkaa

Eilinen kuvastaa hyvin tätä päivää. Kaisalla oli ensimmäinen työpäivä ja tapasimme sen aamuna ensimmäisen kerran livenä. Mukavaa jutustelua ja porukkaan tervetulleeksi toivottaminen. Meillä ei vielä ole toimistoa Joensuussa, joten tapasimme juhlavasti Marjalan ABC:llä;)

Nyt edessä on paljon uuden oppimista. Muista olla itsellesi armollinen, ottaa hetken päästä uuteen hommaan sisälle. Kovasti tsemppiä uuteen työhön ja vielä kerran tervetuloa porukkaan!

Oddy Tech -porukka

Avainsanat

Rekry
Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by