Ota yhteyttä

Magento 1 tulee tiensä päähän

Magento

Magento 1 -version elinkaari loppuu 1.6.2020

Kehitys kehittyy ja niin myös sisällönhallintajärjestelmät. Nyt on aika toimia!

Tämä tarkoittaa lyhyesti sitä, että kaikki päivitykset Magento 1 -versioon lopetetaan, jolloin järjestelmän tietoturva ei ole enää voimassa ja siitä tulee vaarallinen käyttää.

Päivitä Magento-verkkokauppa tähän päivään ja samalla kehität liiketoimintaasi parempaan suuntaan. Ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Vaihtoehdot Magentolle

Magento 1 -päivitys

Magento 1 voidaan useissa tapauksissa päivittää Magento 2 -versioon. Päivitys ei välttämättä onnistu ongelmitta, koska ohjelmien versiot poikkeavat hyvin paljon toisistaan.
Haasteita tuovat mm. seuraavat asiat, jotka eivät toimi versioiden välillä suoraan:

  • Teemat ja lisäosat eivät ole yhteensopivia
  • Kaikki integraatiot ja räätälöidyn koodin toimivuus on tarkistettava

Tuotteiden ja tietojen migraatiot on kuitenkin tehty automaattiseksi, eli voit viedä Magento 1 -version tuotetiedot suoraan uuteen versioon.
Suomessa on vain kourallinen osaavia Magento-taloja, joita voimme tähän suositella.

WooCommerce

WooCommerce

WordPressiin asennettava WooCommerce-lisäosa tuo verkkokauppaominaisuudet tuttuun ja suosituimpaan julkaisujärjestelmään. WooCommerce on hyvä vaihtoehto verkkokaupalle, kun tarvitset yksilöllistä ulkoasua, enemmän ominaisuuksia ja muutakin kuin pelkkää tuote-esittelyä. WordPress ja WooCommerce toimivat yhteen saumattomasti ja voit samalla yhdistää verkkosivusi samaan järjestelmään.

Kuten WordPressissä, WooCommercen asiantuntijoita on tarjolla enemmän kuin Magenton verkkokaupoille. Näin et myöskään ole lukittu yhteen toimijaan verkkokaupan jatkokehityksen kanssa.

Toteutamme ammattitaidolla WooCommerce-verkkokaupat, joten ota meihin yhteyttä niin kartoitetaan yrityksesi tarve.

Valmiit verkkokauppa-alustat

Mikäli kauppasi on pieni ja ei tarvitse yksilöllistä ulkoasua tai suurempaa kehitystä, voit siirtää verkkokauppasi myös valmiille alustalle kuten Shopify. Suosittelemme kuitenkin alusta asti mietityn kokonaisuuden valitsemista. Kysy lisää, kerromme mielellämme!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

sales@oddy.fi
050 553 1111

Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by