Ota yhteyttä

Paransimme ja selkeytimme ylläpitopalveluita

Ylläpito, huolenpito ja jatkuva kehitys

Kaikki verkossa olevat palvelut vaativat toimiakseen vähintään ylläpitoa, mielellään myös huolenpitoa ja pysyäkseen muutoksessa mukana jatkuvaa kehitystä. Ylläpito-otsikon alta löytyy varsin sekava kirjo vaihtoehtoja. Myös hinnoista ja palveluiden sisällöistä on vaikeaa ottaa selvää. Halusimme selkiyttää osaltamme tilannetta ja kirjoitimmekin auki kaikki aikaisemmin kuvatut aiheet.

Ylläpito

Verkossa toimiva palvelu vaatii ”kovalevyn”, minne se on tallennettu. Paikka on yleisesti pilvessä toimiva palvelin / serveri. Perusylläpito kutsutaan tyypillisesti Hosting- tai Webhotelli -palveluksi. Palvelun löytämiseksi helposti, sille varataan verkkotunnus eli domain. Siis osoite www.oddytech.fi. Meillä ylläpito kattaa sekä palvelintilan että verkkotunnuksen.

Tutustu ylläpidon tarkempaan sisältöön >>

Huolenpito

Itse palvelulle (esim verkkosivu) suositellaan huolenpitoa. Huolenpidon idea on varmistaa palvelun toimivuus tekemällä siihen tarvittavat tietoturva- ja versiopäivitykset. Huolenpidon laiminlyönti saattaa johtaa palvelun toimimattomuuteen esimerkiksi uusilla selainversiolla. Toisaalta päivittämättä jättäminen kasvattaa palvelun tietoturvariskiä.

Tutustu huolenpidon tarkempaan sisältöön >>

Jatkuva kehitys

Verkossa toimiva palvelu ei koskaan ole ”valmis”. Käyttäjät ja analytiikka tarjoavat jatkuvasti ideoita, miten palvelua voisi kehittää. Sen sijaan, että palveluita uusitaan joidenkin vuosien välein olisi järkevämpää jatkokehittää nykyistä ja saada siitä paras teho irti.

Tutustu jatkuvan kehityksen sisältöön >>

Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by