Ota yhteyttä

Yrityksen kehittämispalvelut (Päivitetty hinnat 1.4.2020)

Tukea kasvuun ja digitalisoitumiseen

ELY-keskus tarjoaa pk-yrityksille konsultointi- ja koulutuspalveluita. Palveluiden tarkoitus on tukea yritysten kasvua, kansainvälistymistä sekä uusien ratkaisujen löytämistä liiketoimintansa kehittämiseen. Tuetut palvelut avaavat yrityksille mielenkiintoisen ja kustannustehokkaan tavan tulokselliseen ja pitkäjänteiseen kehitykseen.

ELY-keskus on valinnut Oddy Tech:n tuottamaan palvelua, jonka tavoitteena on löytää asiakkaalle kilpailuetua digitaalisilla ratkaisuilla. Kyse on siitä, että poistetaan manuaalisia työvaiheita ja korvataan niitä tehokkaammilla toimintamalleilla. Menestymiseen löytyy helpottavia ratkaisuja!

ELY nosti tukitasoa (27.3.2020) poikkeustilanteen johdosta ja saat käyttöösi huippuasiantuntijan 30 €+alv / päivä.

Tässä muutamia asioita, joihin konsultointi vastaa

  • Miten voisitte hyötyä digitaalisuudesta?
  • Mitkä liiketoimintanne toiminteet voisi automatisoida?
  • Voisiko yrityksenne käyttämiä järjestelmiä yhdistää?
  • Miten eri digiprojektit kannattaisi priorisoida?
  • Mitä digitalisointi maksaa?

Näin homma toimii

Asiantuntijamme auttaa sinua tarpeen kartoittamisessa ja ELY:lle tehtävän hakemuksen tekemisessä. Konsultointipäiviä haetaan tyypillisesti 5 kappaletta kerrallaan. Maksimissaan yritys voi saada 15 tuettua päivää kolmen vuoden aikana. ELY-keskus arvioi hakemuksen ja saamme päätöksen myönnettyjen tukipäivien määrästä. Päätökset tehdään yleensä viikon sisällä hakemuksesta. Päätöksen saavuttua sovitaan etenemisestä ja ruvetaan hommiin.

Yhden konsultointipäivän hinta on 1200 euroa, josta jää asiakkaalle maksettavaksi 30 euroa.

Tuntuuko sinusta siltä, että saattaisit tarvita sparrauskaveria tai apua digitaalisten hyötyjen löytämiseen? Ota rohkeasti yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä tilanteesi ja mahdollisuutesi ELY-palvelun hyödyntämiseksi.

Kartoitus on veloitukseton eikä sido sinua mihinkään.

Haluat löytää yrityksellesi kilpailuetua.
Niin mekin.

Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by