Ota yhteyttä

Tehosta henkilöstön työtä ja palvele asiakasta paremmin

Vasaralla on vaikea kiinnittää ruuvia ja sahalla ei voi porata. Sama pätee ohjelmistokehitykseen. Se, mikä sopii toiseen tarpeeseen, ei olekaan oikea työkalu toiseen tehtävään. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö sama talonrakentaja osaisi käyttää jokaista työkaluistaan rautaisella ammattitaidolla. Sama pätee Oddyn osaamiseen ohjelmistokehityksessä.

Sovellukset ja työkalut ovat verkkoselaimella toimivia ohjelmistoja, jotka voivat toimia osana yrityksen verkkopalvelua. Sovellukset saattavat olla keskenään hyvinkin erilaisia. Joskus tarvitaan täsmäapua rajatun ja kapea-alaisen tehtävän hoitamiseksi, ja joskus taas etsitään kokonaisvaltaisempaa ratkaisua laajan tarpeen täyttämiseen. Autamme yritystäsi ratkaisemaan arjen ongelmat juuri oikeanlaisilla ohjelmistoilla.

Helpota omaa työtäsi tai madalla asiakkaan ostokynnystä

Räätälöityjä työkaluja voidaan rakentaa sekä henkilöstön käyttöön että asiakaspalvelun tarpeisiin. Ne auttavat automatisoimaan monia sellaisia jokapäiväisiä toimintoja, jotka muuten vaatisivat toistuvaa manuaalista työtä. Vuosittainen säästö voi olla satoja tai jopa tuhansia työtunteja.
Sovellusten avulla voidaan usein myös lyhentää asiakkaan polkua ja madaltaa ostokynnystä. Konkreettisia esimerkkejä tällaisista ratkaisuista ovat esimerkiksi erilaiset tarjous- ja rahoituslaskurit, jotka antavat yrityksellesi mahdollisuuden päästä suoraan asiakastarpeeseen kiinni. Saat tilaisuuden palvella asiakkaita nopeasti ja tehokkaasti – ja samalla laskurin käyttö tuottaa kultaakin kalliimpaa informaatiota siitä, mitä asiakkaasi on etsimässä.

Meidän käsistämme on lähtenyt muun muassa seuraavanlaisia toteutuksia:

  • Verkkomaksamisen palveluita
  • Rahoituslaskureita
  • Tarjouslaskureita
  • Oppivia hakupalveluita
  • Koulutusalustoja
  • Konfiguraattoreita
  • Suunnittelutyökaluja
  • Karttapalveluita

Sovellukset ja työkalut on mahdollista liittää yrityksen muihin järjestelmiin, jolloin tietoa voidaan kuljettaa rajapintojen kautta. Lisäksi sovelluksia ja työkaluja voidaan tarjota vain rajatulle käyttäjäkunnalle kirjautumisen kautta.

Ohjelmistokehitys on aina räätälintyötä

Ohjelmistokehityksen projektimme toteutetaan aina räätälöidysti. Tyypillisesti sovellukset ja työkalut toimivat pilvipalveluina, jolloin asiakkaan ei tarvitse ylläpitää niitä omilla palvelimillaan. Toteutamme ratkaisut avoimen lähdekoodin avulla ja ketterillä ohjelmistokehityksen menetelmillä. Ne takaavat kustannustehokkaan ja asiakkaan omistaman lopputuloksen.
Oddy Techin palvelut skaalautuvat moneen kokoon. Autamme mielellämme, olipa kyseessä suuri tai pieni ohjelmistokehitysprojekti!

Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by