Ota yhteyttä

Miten selvittää verkkosivujen kunto?

Uusin tuotteemme vastaa selkeään tarpeeseen

Käymme asiakkaidemme kanssa jatkuvasti keskustelua heidän nykyisistä verkkosivuista tai kokonaan uusien sivujen tekemisestä. Yritysten tarpeet muuttuvat ja toisaalta myös teknologia kehittyy, joten uusiminen tai päivittäminen on välttämätöntä.

Lähdemme aina liikkeelle verkkoanalytiikasta. Mitä faktaa on jo olemassa ja mitä siitä voimme selvittää? Tällöin päätöksiä ei tarvitse rakentaa pelkkien mielipiteiden varaan. Loistava työkalu verkkosivuston analysoimiseksi on Google Analytics, täysin maksuton työkalu. Toivottavasti teidänkin yrityksessä on kyseinen työkalu asennettuna!

Auton katsastus

Meille on täysin luontevaa viedä auto vuosittain katsastukseen, jotta saamme käsityksen auton kunnosta ja mahdollisesti korjausta vaativista osa-alueista. Samalla kuitenkin unohdamme tehdä vastaavan tarkastuksen yritystemme verkkosivuille. Mikä siellä toimii, missä on vikaa, mitä pitäisi korjata ja mikä taas parantaisi taas palvelun käytettävyyttä?

Verkkosivujen katsastus

Kehitimme tuotteen nimeltä Site Audit, joka antaa erittäin selkeän kuvan verkkosivujen kunnosta ja mahdollisista kehityskohdista. Suoritamme kunnollisen tutkimuksen ja kerromme lopuksi selkokielellä mihin asioihin kannattaisi kiinnittää huomiota ja mitä oikeasti pitäisi korjata.

Tech Team

Halusimme tehdä tuotteesta selkeän ja edullisen, jotta mahdollisimman moni yritys innostuisi tarkastamaan omien verkkosivujensa kunnon!

Edullisimmillaan tuote maksaa 500 € + alv, joten ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme miten teidän kannattaa toimia!

Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by