Ota yhteyttä

Miksi valita WordPress?

Miksi yrityksen kannattaa valita WordPress nettisivut?

WordPress on maailman suosituin nettisivujen julkaisujärjestelmä. Järjestelmä taipuu kaiken kokoisten verkkosivujen toteutukseen ja siksi sen suosio on niin valtavaa. Olipa tarpeesi kevyt kampanjasivu tai laaja portaali kaikilla mausteilla, kaikki onnistuu! Maailman kaikista verkkosivujen sisällönhallinnasta 61,8% toteutetaan WordPressillä. Lähde.

1. WordPress – Avoin lähdekoodi

Julkaisujärjestelmä on toteutettu avoimella lähdekoodilla, eli asiakas omistaa sivuston lähdekoodin. Ei sivuston tekijä tai mikään mukaan taho.

2. WordPress – Valtava määrä kehittäjiä

Suomesta ja maailmalta löytyy valtava määrää yrityksiä, jotka koodaavat WordPressillä. Potentiaaliset kumppanit ja sivuston jatkokehittäjät eivät siis lopu kesken. Mikäli yhteistyö nykyisen kumppanin kanssa ei toimi, sinulla on mahdollisuus jatkaa sivuston jatkokehitystä toisen toimijan kanssa.

3. WordPress – Rajattomasti laajennettavissa

Julkaisujärjestelmä toimii nettisivujen perustana ja siihen on liitettävissä valtava määrä erilaisia lisäosia (plugin). Lisäosia löytyy tällä hetkellä jo yli 54 000 erilaista. Näillä lisäosilla voidaan tuoda sivustolle erilaisia toiminnallisuuksia kuten varauskalenteri, yhteydenottolomake tai vaikka verkkokauppa.

4. WordPress – Taipuu kaikille kielille

Suurin osa yrityksistä haluaa verkkosivuistaan useamman kieliversion. WordPress mahdollistaa julkaisujärjestelmään nykyisellään jo yli 100 kieliversiota.

5. Palvelee suuriakin tarpeita

Maailman suurimmista verkkosivuista esimerkiksi seuraavat sivustot on toteutettu WordPressillä: TED, NBC, CNN, TechCrunch, People magazine, the NFL, Best Buy, CBS Radio, and UPS. Mikäli ratkaisu palvelee heitä, riittänee se teidänkin tarpeisiin;)

Aiheesta löytyy erittäin hyvä artikkeli täältä, josta löydät vielä paljon lisää perusteita.

Yhteenveto

  • Sinä omistat sivuston koodin, ei sivuston tekijä
  • Julkaisujärjestelmä, jolla on maailman laajin kehittäjäyhteisö
  • Rajattomasti laajennettavissa tarpeenne muuttuessa ja kasvaessa
  • Taipuu kaikille kielille
  • Vastaa asiakkaiden tarpeisiin pienistä suuriin

Klikkaa kuvaa ja näe mitä WordPressissä tapahtuu juuri nyt!

miksi-valita-wordpress-oddy-tech

Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by