Ota yhteyttä

Applikaatio sopii moneen tarkoitukseen

Applikaatio kestävillä menetelmillä

Applikaatio tai mobiilisovellus mielletään edelleen kalliiksi. Helposti myös ajatellaan, että applikaatiot ovat vain pelaamiseen ja ajanvietteeseen liittyviä sovelluksia. Mitkään näistä mielikuvista eivät vastaa enää todellisuutta vuonna 2020.

Mobiililaitteet kulkevat ihmisillä kaikkialla mukana ja nyt onkin mielenkiintoinen hetki miettiä miten yritykset voisivat hyötyä tästä mahdollisuudesta. Mahdollisuudesta palvella omaa henkilöstöä, sidosryhmiä tai loppuasiakkaita. Tai vaikka kaikkia näitä.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu applikaatio taipuu moneen tarpeeseen, on kustannustehokas ja jatkokehitettävissä.

Miksi applikaatio?

Tilastokeskuksen tutkimus vahvistaa, että matkapuhelin on työikäisen väestön yleisin internetin käytön väline. Yli 90 % työikäisistä käyttää nettiselailuun eniten kännykkää. Jokainen tietää toki käytännöstä että puhelin on meillä kaikilla aina mukana.

Internetin käyttö eri päätelaitteilla 2019
Lähde: Tilastokeskus

Applikaation käyttömahdollisuuksia

Rohkaisen miettimään, miten teidän yritys voisi hyödyntää applikaatiota.

  • Auttaisiko omaa henkilöstöä, jos teillä olisi applikaatio, mistä löytyisi työohjeet, poissaolo käytänteet, uusimmat tiedotteet jne.?
  • Voisiko tärkeimmät sidosryhmänne hyötyä applikaatiosta, josta saisivat heitä koskevat tiedot kätevästi näkyville ja voisivat asioida suoraan kanssanne digitaalisella alustalla?
  • Entä loppuasiakkaat, voisivatko he nähdä tilaushistoriansa, tilata lisää tai tarkastaa toimituksen ajankohdan kätevästi applikaatiosta?

Erilaisia tapoja toteuttaa applikaatio

Perinteisesti mobiilisovellukset on kehitetty sekä Android että iOS alustoille, molemmat omina projekteinaan. Tällaisessa ratkaisussa usein haasteeksi muodostuu kahden erillisen sovelluksen ylläpitäminen ja jatkokehitys, budjetista puhumattakaan.

Suosimme toteutuksissamme uusimpia teknologioita ja toteutamme applikaatiot ns. hybridisovelluksina. Tällöin yksi ja sama sovellus toimii molemmilla (Android ja iOS) alustoilla. Tällä menetelmällä pystytään käyttämään puhelimen kaikkia ominaisuuksia, kuten kamera, kalenteri, sijainti, mikrofoni jne. aivan kuten muissakin natiiviapplikaatioissa.

Hybridisovellus -malli mahdollistaa aikaisempaa kustannustehokkaamman tavan toteuttaa mobiilisovelluksia.

Lopputulema

Applikaation ei tarvitse olla kallis ja vain pelaamisen tarkoitettu sovellus. Käyttömahdollisuuksia on lähes rajattomasti, joten rakennetaan juuri teidän tarvetta vastaava ratkaisu.

Jukka Leino

Jukka Leino

Kasvu ja asiakkuudet
CEO

Varaa etätapaaminen!

jukka.leino@oddy.fi
040 516 7612


Avainsanat

Mobiilisovellus
Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by