Ota yhteyttä

Aihe: WordPress

Aiheeseen "WordPress" liittyviä tuloksia

Referenssit: KIPA verkkokauppa avattu!

KIPA:lla ei aikaisemmin ollut toimivaa verkkokauppaa. Tavoitteeksi asetettiin joukkueen ilmeen mukainen, myös kännykällä toimiva verkkokauppa, jossa on helppo asioida.

Blogi: Nettisivut ja hintaerot

Nettisivut ja hintaerot johtuvat täysin tavoista toteuttaa ne. Suurimmat hintaan vaikuttavat tekijät ovat tekninen toteutus, julkaisujärjestelmä ja toteutuksen suunnitteluun käytetty osaaminen.

Blogi: Nettisivut ja latautumisnopeus

Tutkimukset osoittavat, että kuluttaja ei jaksa odottaa yli kolmea sekuntia sivuston latautumista. Mikäli latautuminen kestää, siirrytään toiseen osoitteeseen etsimään tietoa.

Blogi: Nettisivut ja Google

Mikäli yrityksen nettisivut eivät löydy Googlesta, niitä ei käytännössä ole olemassa. Sivuille löytää vain ihmiset, jotka tietävät yrityksen verkkosivujen osoitteen.

Blogi: Nettisivut ja tietoturva

Onko teidän nettisivut ja niiden tietoturva kunnossa? Mikäli verkkosivut on huonosti suojattu, voi ulkopuolinen taho asentaa niille haittaohjelmia.

Blogi: Miksi valita WordPress?

WordPress on maailman suosituin nettisivujen julkaisujärjestelmä (61.8%). Järjestelmä taipuu kaiken kokoisten verkkosivujen toteutukseen ja siksi sen suosio on niin valtavaa.

Blogi: Mistä nettisivujen hintaerot johtuvat?

Nettisivuja voi toteuttaa monella eri tavalla. Hyvin, huonosti ja hyvin huonosti. Kerromme tässä artikkelissa mistä hintaerot muodostuvat. Tärkeintä on, että ostaja ymmärtää mitä on ostamassa ja mitä sillä rahalla saa.

Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by