Ota yhteyttä

Aihe: Ohjelmistokehitys

Aiheeseen "Ohjelmistokehitys" liittyviä tuloksia

Blogi: Mistä nettisivujen hintaerot johtuvat?

Nettisivuja voi toteuttaa monella eri tavalla. Hyvin, huonosti ja hyvin huonosti. Kerromme tässä artikkelissa mistä hintaerot muodostuvat. Tärkeintä on, että ostaja ymmärtää mitä on ostamassa ja mitä sillä rahalla saa.

Blogi: Ketterä ohjelmistokehitys

Ketterä ohjelmistokehitys mahdollistaa kustannustehokkaan sekä nopeisiin ja joustaviin iteraatioihin perustuvan ratkaisumallin.

Ohjelmistokehitys: Integraatio

Integraatio voi yhdistää kaksi tai useamman järjestelmän kuljettaen tietoa automaattisesti järjestelmien välillä.

Ohjelmistokehitys: Mobiilisovellus

Mobiilisovellus kulkee puhelimessa aina mukana Mobiilisovellus on kätevä tapa pysyä ihmisen mukana jatkuvasti. Rakkaalla lapsella on monta nimeä: ”appi, applikaatio tai appis”. Mobiilisovelluksella voi olla paljon muitakin ominaisuuksia kuin pelaaminen tai somettaminen. Se voi olla apuväline työntekoon tai jatkuvasti saatavilla olevaa ajanvietettä. Sovellus sopii palvelemaan monia tarkoituksia: loppuasiakasta, sidosryhmiä tai yrityksen omaa henkilökuntaa. Toteutamme mobiilisovellukset … Continued

Verkkopalvelut: Intra- ja extranet

Intranet ja extranet ovat valituille sidosryhmille tarkoitettuja verkossa toimivia palveluita. Palveluun pääsevät kirjautumaan vain tunnukset omaavat henkilöt.

Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by