Ota yhteyttä

Aihe: Integraatio

Aiheeseen "Integraatio" liittyviä tuloksia

Referenssit: Lumoava verkkokauppa

Lumoava verkkokauppa on toteutettu kuluttajien ja tuotteiden visuaalisuuden ehdoilla. Tuotetiedot haetaan suoraan ERP:stä.

Referenssit: Tervetuloa Petterinkulmaan

Uuden palvelun kohderyhmä on laaja ja se palveleekin niin opiskelijoita, senioreita kuin työssä käyviäkin. Palvelun merkittävimpänä uudistuksena oli uusien palveluiden tuominen sähköisen asioinnin piiriin.

Referenssit: Uudistunut Kuopion alue

Asiakas kilpailutti laajojen verkkosivujen uusimisen. Lopulta valituiksi tuli kaksi erillistä toimijaa, joista toinen suunnitteli sivuston ulkoasun ja me vastasimme sivuston teknisestä toteutuksesta eli koodauksesta.

Referenssit: Vinke aistijärjestelmän ongelmiin

AudioBalance Excellence haluaa ehkäistä lasten koulunkäyntiin, sosiaalisiin suhteisiin ja psyykkiseen hyvinvointiin liittyviä ongelmia sekä tukea vanhempien jaksamista ja vanhemmuutta.

Referenssit: Familar – Toiminnanohjausjärjestelmä

Mehiläisen omistama Familar Oy on johtava valtakunnallinen lasten ja perheiden terveys- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Yritys toimii yhteensä yli 50 toimipaikassa ja työllistää noin 1000 alan ammattilaista. Oddy Tech toi kehityshankkeessa Familarin laadunhallinnan prosessit yhteen sovellukseen kuvaten toiminnan samalla ISO-sertifikaatin muotoon.

Referenssit: Camcut – mobiilisovellus

Konepajateollisuuden tekninen käsikirja aina mukanasi! Helppokäyttöinen ja monipuolinen sovellus, jossa laaja valikoima laskureita sekä yleisimpiä taulukoita ja oppaita.

Lähetä viesti!
1
Voidaanko auttaa?
Hei!

Voidaanko auttaa?
Powered by